Gazete Vatan Logo
Magazin Popstar Alaturka 2 elemelerinde izdiham

Popstar Alaturka 2 elemelerinde izdiham

Star TV'de yayınlanan Popstar Alaturka Yarışması'nın ikinci bölümünün ilk elemeleri İzmir Ege Palas Oteli'nde gerçekleşti

Yapım ve sunuculuğunu Osmantan Erkır'ın yaptığı yarışmaya katılabilmek için geceden otelin önünde oluşmaya başlayan kuyruk, günün ilk saatlerinde sokakları aşarak izdihama yol açtı. Özel güvenlik görevlileri ve polisler zor anlar yaşarken, otelin önünde de bir ambulans gün boyu hazır bekledi.

Hava muhalefeti nedeniyle jüri üyeleri Bülent Ersoy, Ebru Gündeş, Orhan Gencebay ve Armağan Çağlayan'ın gelemediği ön elemelere şehirlerarası otobüse binerek yetiştiğini belirten yapımcı Osmantan Erkır, "Selçuk Tekay ve Süheyla Yengi ile birlikte gün boyu herhalde beş bine yakın adayı dinleyerek, ön eleme yapıyoruz. Yarın jüri üyelerimizin gelişiyle finale kalacak isimleri belirleyeceğiz. Burada gördüğümüz ilgi son derece memnun edici. Programın beğenilmesi ve izlenmesinin bunda payı çok büyük. Türk Sanat, Türk Halk ve arabesk dallarında adayların kendi besteleri değil, bilinen eserleri seslendirmesini kısa sürede istiyoruz. Bugünkü katılım gerçekten muhteşem. Bir sınır koymadık. Herkesi dinleyeceğiz. Çok erkek adayın başvuru yapması da ilginç. İyi sesi olan, star zekası ve görümüne sahip adaylara şans vereceğiz" dedi. Popstar Alaturka 2'nin Adana seçmeleri 14 Ocak'ta Zaimoğlu Otel'de, İstanbul elemeleri ise 17-18 Ocak'ta Akgün Otel'de gerçekleştirilecek.

Haberin Devamı