Gazete Vatan Logo
Magazin Pop şarkıcısı oldu

Pop şarkıcısı oldu

Çakallarla Dans 2 “Hastayız Dede” sinema filminde Doğa Rutkay ‘pop şarkıcısı’ oldu

apımcılığını Sugarworkz’ün yaptığı, senaryo ve yönetmenliğini Murat Şeker’in üstlendiği, 9 Kasımda vizyona girmesi düşünülen filmin başrollerini Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Timur Acar, Murat Akkoyunlu, Didem Balçın paylaşırken, Doğa Rutkay da sürpriz karaktere hayat verecek.

Bir çok tiplemenin fenomen olduğu Çakallarla Dans 2 “Hastasıyız Dede” sinema filminde, twitter ünlüsü popçu Leyla Şekerci karakterine Doğa Rutkay can veriyor. Filmin çekimleri İstanbul’da tüm hızıyla devam ediyor…

Başarılı ve güzel oyuncu Doğa Rutkay “Benim için, Çakallarla Dans çok severek ve eğlenerek izlediğim bir film oldu. Çakallarla Dans 2 Hastasıyız Dede ‘de yer almak süper mutluluk veriyor. Hem çok sevdiğim oyuncu dostlarım, hem de sinemasından keyif aldığım yönetmen Murat Şeker olduğundan benim için mutlu bir macera” dedi.

Yapımcı ve yönetmen Murat Şeker “Doğa çok çalışmak istediğim bir oyuncuydu. Bu projede bir araya geldiğimiz için çok mutluyum. Komediyi doğal bir şekilde oynayabilen, tiyatro deneyimiyle doğaçlama yapabilen biri, bende filmlerimde doğaçlamalar yaparak çalışmayı sevdiğimden kendisi proje için biçilmiş kaftan! Doğa Çakallarla Dans 2’ye büyük biri enerji katacak” dedi.

Haberin Devamı