Gazete Vatan Logo

Pompalı dehşet

Lise müdür yardımcısı babasını sokak ortasında öldürdü ve...

TOKAT’ın Almus İlçesi'nde bir lisede müdür yardımcısı olan öğretmen Sinan Atasoy, babasını dükkanının önünde av tüfeği ile vurarak öldürdü. Tüfekten çıkan saçmalar, çevredeki 6 kişinin de yaralanmasına neden oldu.
Almus Çok Programlı Lisesi'nde Müdür Yardımcısı olarak görev yapan 36 yaşındaki Sinan Atasoy, dün saat 19.00 sıralarında babası 58 yaşındaki Mehmet Atasoy’un merkez cami yanındaki işyerine otomobili ile geldi. İddiaya göre otomobilden elindeki pompalı tüfekle inen Sinan Atasoy, dükkanın önünde oturan babası Mehmet Atasoy’a 3 el ateş etti. Mehmet Atasoy ağır yaralanırken, etrafa dağılan saçmalar nedeni ile çevredeki 6 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.
Ambulansla Tokat Devlet Hastanesi'ne kaldırılmak istenen Mehmet Atasoy yolda yaşamını yitirdi. Saçmalarla yaralanan Arif Barış (49), Mahmut Erdoğan (62), Muhittin Çiğdem (45), Mehmet Şahin (34), Tuncay Şahin (29) ve Salih Göktürk’ün durumlarının iyi olduğu bildirildi.
Emniyet bekçiliğinden emekli olan Mehmet Atasoy ile oğlu arasında uzun süredir anlaşmazlık olduğu belirtilirken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Haberin Devamı