Gazete Vatan Logo

Polislik Özel Harekat parkuru ve mülakat tarihi açıklandı mı?

Polislik Özel Harekat parkuru ve mülakat tarihleri için geri sayım sürüyor. PÖH parkuru ve mülakat tarihi açıklandı mı? İşte PÖH parkuru ve mülakat tarihine dair merak edilen tüm soruların yanıtları...

Polislik Özel Harekat parkuru ve mülakat tarihi açıklandı mı?

Binlerce adayın dört gözle beklediği Polis Akademisi Özel Harekat Polis alımı sonuçları henüz açıklanmadı. Geçen yıl bir hafta sonra yayınlanan Polis Akademisi Özel Harekat Polis alımı başvuru sonuçları bu yıl ne zaman açıklanacak? İşte Polis Akademisi Özel Harekat Polis alımına ilişkin ayrıntılar...

Binlerce kişinin başvurduğu Polislik Özel Harekat (PÖH) başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? 285 bin adayın başvurduğu sınav için Polis Akademisi Başkanlığı açıklama yaptı mı? PÖH parkuru ve mülakat tarihi nasıl olacak?

Özel harekat başvurusu yapan adaylar için mülakat tarihi ve parkur bilgisi bekleyişi devam ediyor. Polis olmak isteyen adayların yoğun ilgisi sonucu Türkiye genelinde toplam 285 bin kişinin başvurduğu özel harekat sonuçları, Polis Akademisi İnternet sitesi aracılığıyla yakın bir zamanda duyurulacak. Açıklanan özel harekat ön başvuru sonuçlarının ardından adaylar, akademinin duyuracağı PÖH mülakat tarihi ve parkur bilgisi detayına erişebilecek. Peki özel harekat sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte konuyla ilgili detaylı bilgiler ve parkur bilgisi detayı

Haberin Devamı

Polislik Özel Harekat (PÖH) başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

285 bin adayın başvurduğu Polislik Özel Harekat (PÖH) başvuru sonuçlaru henüz açıklanamdı. Bu yaıl başvurularda KPSS, askerlik, okul düzeyi gibi bazı şartların olmaması PÖH alımlarına binlerce kişinin başvurmasını sağladı. Peki Polislik Özel Harekat (PÖH) başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Polis Akademisi Başkanlığı açıklama yaptı mı?

Geçtiğimiz yıllarda polis özel harekat başvuruları alımlarında yapılan başvurular bir hafta çerisinde açıklanmıştı. 2015 yılında alınan başvuruların 5 günde açıklanmasının ardından polis özel harekata başvuranlar sabırsızlıkla Polis Akademisi Başkanlığı'ndan gelecek açıklamayı beklemeye başladı.

Polis Akademisi Başkanlığı açıklama yaptı mı?

Başvuru sayısının önceki yıllara oranla oldukça fazla olmasından kaynaklı, Polis Akademisi Başkanlığı'nın polis özel harekata başvuranlarının sonuçlarını gecikmeli açıklanmasının nedeni olarak belirtebiliriz. Fakat polis Polis Akademisi Başkanlığı'ndan konuyla ilgili resmi bir açıklama henüz gelmedi.

Haberin Devamı

PÖH SONUÇLARI AÇIKLANDIĞINDA BU LİNKTEN ÖĞRENEBİLİRSİNİZ

Polislik Özel Harekat başvuru sonuçlarını nereden öğrenilecek?

Polis Akademisi Başkanlığının resmi internet sayfası olan www.pa.edu.tr adresinden başvuru yapan adaylar, nerede ve hangi tarihte sınava gireceklerini öğrenebilecekler.