Gazete Vatan Logo

Polisi coşturdular!

Düzenlenen konserlerde Gülben Ergen, Demet Akalın, Ferhat Göçer ve Nazlı sahneye çıktı

Türk Polis Teşkilatı’nın 165. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen konserlerde Gülben Ergen, Demet Akalın, Ferhat Göçer ve Nazlı sahneye çıktı

Türk Polis Teşkilatı’nın 165. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Abdi İpekçi Spor Salonu’nda Tarkan sahneye çıkacaktı. Ancak yaşadığı uyuşturucu gözaltısı nedeniyle emniyet teşkilatı bu yıl Gülben Ergen’i davet etti. Ergen “Böyle bir gecede kimin çıkması önemli değil. Önemli olan tek yürek olmak. Türk Polisi bizim polisimiz. Bana teklif yaptılar koşa koşa geldim ve gurur duyuyorum. Ben olurum olmam başkası olur. Bu iş gönül işi” dedi. Ferhat Göçer ise “Tarkan’ın başından üzücü bir olay geçti. Bu teklif daha önce ona gelmişti. Fakat kısmet değilmiş. Bize teklif geldi ve biz seve seve kabul ettik” diye konuştu. Abdi İpekçi Spor Salonu’ndaki gecenin sunuculuğunu Vatan Şaşmaz yaptı. İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, sanatçılara ve sunucu Şaşmaz’a teşekkür etti.

Nazlı’ya alkış yağdı

Demet Akalın ise Adana Emniyet Müdürlüğü’nün organize ettiği geceye ’Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü’nün üniformasıyla çıktı. Akalın söylediği birbirinden güzel parçalarla büyük alkış aldı. Zaman zaman izleyicilerin de eşlik ettiği konser sırasında, kalabalık arasında bulunan bir çocuk, Türk bayrakları ile süslenmiş ’Polis amcalara taş değil, çiçek atmalıyız. Kadir’ yazan bir döviz açtı. Muğla Emniyet Müdürlüğü’nün düzenlediği polis balosunda ise genç şarkıcılar Mustafa Ceceli ve Nazlı, sahneye çıktı.

TRAFİKÇİ korosu

Polis Teşkilatı’nın 165’inci kuruluş yıldönümü nedeniyle Antalya’da düzenlenen törende Trafik Şube Müdürlüğü’nde görevli polislerce oluşturulan Türk Halk Müziği Korosu sevilen türküleri seslendirdi. ‘Trafikçi korosu’ büyük alkış aldı.

Haberin Devamı