Gazete Vatan Logo

Polise kadın pazarlamaya çalışınca...

Polise kadın pazarlamaya çalışınca...

ADANA’da kendilerini işadamı olarak tanıtan polislere kadın pazarladığı iddiasıyla 35 yaşındaki Ahmet B. ile 29 yaşındaki Mert A., Ahlak Bürosu ekiplerince suçüstü yakalandı.

300 LİRAYA ANLAŞTILAR

Merkez Seyhan İlçesi’nin Yeşilyuva Mahallesi’nde oturan Ahmet B.’nin kadınlara para karşılığı fuhuş yaptırdığı bilgisini alan Ahlak Bürosu ekipleri çalışma başlattı. Ahmet B.’yı telefonla arayıp şehir dışından gelen iki işadamı olarak kendilerini tanıtan polisler, gece birlikte olabilecekleri kadın bulmasını istedi. Ahmet B., polislere adres verip gelmelerini istedi. Buluşma noktasına Ahmet B., arkadaşı Atakan M. ile fuhuş yapmaktan çok sayıda kaydı bulunan Feride A. ve Meltem D. ile birlikte geldi. Pazarlık yapan polisler, kadınlar için 300 lira verdikten sonra Ahmet B. ve Atakan M.’yi gözaltına aldı.

"2 ÇOCUĞUMA BAKMAK İÇİN KABUL ETTİM"

Emniyet Müdürlüğü’nde ifadeleri alınan Feride A. ile Meltem D., para karşılığı fuhuş yaptıklarını itiraf etti. Feride A., "Eşimden boşandıktan sonra Mert A. bana fuhuş yaptırmaya başladı. 2 çocuğuma bakabilmek için kabul ettim. Sonra, Mert A. beni Ahmet B. ile tanıştırdı, o da bana müşteri bulmaya başladı" dedi. Feride A.’nın ifadesi üzerine polis Mert A.’yı da yakaladı. Zanlılardan Atakan M. ise sorgusunda, arkadaşı Ahmet B.’nin fuhşa aracılık yaptığını bilmediğini, olay ile ilgisinin bulunmadığını söyledi.

Haberin Devamı

Asayiş Şube Müdürlüğü’ndeki ifadelerinin ardından Feride A. ile Meltem D. serbest bırakılırken, Ahmet B., Mert A. ile Atakan M. adliyeye sevk edildi. Ahmet B. ile Mert A. fuhuşa aracılık yapmak, çıkar temin etmek suçlarından tutuklandı. Atakan M. ise adli kontrol ile serbest bırakıldı.