Gazete Vatan Logo

Polis sokak sokak firar eden yabancı aradı

KUMKAPI'da bulunan İl göç İdaresi'ne bağlı Geri Gönderme Merkezi"nde dün çıkan yangın sonucu firar eden yabancıları yakalamak için polis ekipleri sabaha kadar çalışma yaptı.Yapılan çalışma sonrası polis ekipleri, şüpheli gördüğü çok sayıda yabancıyı gözaltına alarak polis merkezine götürdü.

Polis sokak sokak firar eden yabancı aradı

Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü Önleyici Hizmetler Büro Amirliği'ne bağlı polis ekipleri sabaha kadar Aksaray ve çevresinde çalışma yaptı. Polis ekipleri, şüpheli gördüğü yabancıların önce üzerini aradı daha sonra da pasaportu olup olmadığını kontrol etti. Üzerinde kimlik ve pasaportu olmayan yabancılar polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

POLİS EKİPLERİ HER YERİ DİDİK DİDİK ARADI

Polis ekipleri, köşe başlarında, köprü altlarında, park ve bahçelerde Geri Gönderme Merkezi'nde çıkan yangını fırsat bilerek firar eden yanbancıları aradı. Polis ekiplerinin gece boyunca, Eminönü, Sirkeci, Kumkapı, Aksaray ve çevrelerinde yaptığı çalışma sonrasında çok sayıda şüphelinin gözaltına alındığı öğrenildi. Şüphelilerin, polis merkezlerinde firar eden şüphelilerden olup olmadığı araştırılmasının ardından işlemleri yapılarak Geri Gönderme Merkezi'ne gönderileceği öğrenildi.