Gazete Vatan Logo

Polat Yağcı kimdir? Polat Yağcı'nın hayatı...

Polat Yağcı’nın dün akşam kutladığı doğum gününde birçok ünlü ismin katılması, Polat Yağcı kimdir? Sorularının sorulmasına neden oldu. İşte Polat Yağcı kimdir?

Polat Yağcı kimdir? Polat Yağcı'nın hayatı...

Ünlü birçok ismin yapımcısı olan Polat Yağcı, dün akşam 43. Yaşını kutladı. Polat Yağcı’nın doğum günü partisine Orhan Gencebay, Bülent Ersoy, Cengiz Kurtoğlu, Ümit Besen, Nejat Alp, Hakan Altun, Serkan Kaya, Demet Akalın, Mustafa Sandal, Burcu Kıratlı- Sinan Akçıl, Zara, Kibariye, Funda Arar, Muazzez Ersoy, Kubat, Aleyna Tilki, Yavuz Bingöl, Merve Özbey, Alişan’nın da aralarında bulunduğu çok sayıda ünlü isim de katıldı. Yağcı’nın doğum gününden sonra Polat Yağcı kimdir? Sorularının sorulmasına neden oldu.

Polat Yağcı kimdir?

Polat Yağcı müzik piyasasında önemli isimlerin yapımcısıdır. Arkadaşlarına kaset çekerek başladığı müzik hayatı, onu bugünlere getirdi. 23 Aralık 1978 tarihinde Manisa Turgutlu'da dünyaya gelen Polat Yağcı’nın çocukluğu Manisa'da geçti. Bir röportajında bugünlere gelmesinde küçükken Turgutlu’da kurulan pazarda mahalledeki çocukları toplayıp, alışveriş yapanların torbalarını taşıtarak para kazandığı örneğini vererek, söyleyerek organizasyon yeteneğine dikkat çekmiştir.

Haberin Devamı

Polat Yağcı, kurduğu prodüksiyon şirketi ile aralarında Orhan Gencebay, İbrahim Tatlıses, Hande Yener gibi isimlerin de bulunduğu 40'tan fazla ismin yapımcılığını üstleniyor.

Ünlü sanatçılar gecede sahneye çıkarak Yağcı için şarkılar da söyledi. Üzerinde fotoğraflarının yer aldığı doğum günü pastasını sanatçı dostlarıyla kesen Polat Yağcı, “Bu kadar sanatçının bir araya gelmesi çok değerli. Ne zaman sizleri arasam her zaman yanımdasınız, benimlesiniz. Bundan sonraki senelerde de inşallah hep birlikte oluruz” dedi.