Gazete Vatan Logo

PlayStation 5 hakkında bomba iddia!

Merakla beklenen PlayStation 5 hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Yaşanılan gelişmeye göre yapmış olduğu sızıntılarla tanınan Reddit kullanıcısı, PlayStation 5 işlemcisi hakkında önemli bir iddiada bulundu.

PlayStation 5 hakkında bomba iddia!

Teknoloji devine yakın kaynaklarca aktarılan bilgilere göre için 2020 yılından büyük bir etkinlik düzenlenecek. Burada yeni nesil oyuncu konsolunu gün yüzüne çıkartacak olan Sony, PlayStation 4′ ün ardından oldukça iddialı bir cihazla bizleri karşılayacak.

Bugün ise, daha önceden yapmış olduğu isabetli sızıntılarla ünlenen Ruthenic Cookie aktardığı bilgilere göre, Sony’nin yeni oyun canavarına ek güç desteğini AMD Ryzen işlemcilerinin sağlayacağını iddia etti.

Geçtiğimiz günlerde paylaşmış olduğumuz haber ile birlikte PlayStation 5 ‘in çıkış tarihi ve fiyatı hakkında önemli bilgiler aktarmıştık. Artırdığımız bilgilere göre 2020 yılının Mart veya Kasım ayında tanıtılacak olan oyun konsolunun fiyatının ise 500 dolar olacağını belirtmiştik.

E3 2019 etkinliğine katılmayarak hayranlarını oldukça şaşırtan Sony, oldukça iddialı bir oyun konsolu ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Ruthenic Cookie’nin d aha önce Sony’e yakın kaynaklardan edindiği bilgilerde PS5’in TFLOPS değerinin 10 TFLOPS‘tan daha yüksek bir değere sahip olacağını müjdelemişti.

Haberin Devamı