Gazete Vatan Logo

PKK’yı çamaşır makinesinde yıkayacağız

PKK’yı çamaşır makinesinde yıkayacağız

Ak Parti ve HDP’ye yönelik eleştirilerini sürdüren Bahçeli “Türkiye’de ne kadar deterjan varsa Alo’dan Omo’ya, Tursil’den bilmem neye kadar alayını büyük bir havuzun içine dökeceğiz suyu da vereceğiz” diye konuştu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, PKK’yı eskiden kullanılan merdaneli çamaşır makinesinde, Ak Parti’yi de içi su dolu havuzda Omo ve Tursil dökerek yıkayacaklarını söyledi. Bahçeli, “Türkiye’de Kürt sorunu yoktur. Siz Kürt ve Türk kökenli olup kız alıp veren ailede 7 çocuğun hangisi Kürt hangisi Türk diye ayıracaksınız” diye sordu. HDP’ye oy verenlere yüklenen Bahçeli, yalılarında içkilerini yudumlarken HDP’ye oy verenleri “şerefsizlikle” suçladı.

Bahçeli, MHP’nin Genişletilmiş İl İstişare Toplantılarında ilginç anekdotlar anlatarak ve çarpıcı örnekler vererek konuşmalarını sürdürüyor. Alınan bilgiye göre; Bahçeli kapalı toplantılarda şu ifadeleri kullandı:

7 ÇOCUĞU KÜRT-TÜRK DİYE NASIL BÖLECEKSİNİZ: Türkiye’de Kürt sorunu yoktur. Bin yıllık hukukumuzla yaşadığımız, kız alıp kız verdiğimiz, 4 milyon 200 bine yaklaşan yuvalar kurduğumuz, kız ya da oğlan tarafı Kürt kökenli olarak kurduğu yuvalarda, 5, 6 veya 7 çocuğun bulunduğu bir Türkiye’de Kürt sorunu vardır diyerek, bir ayrımcılığa giderek bu yuvaları mı yıkacaksınız? 7 çocuğun hangisini Kürt, hangisini Türk diye ayıracaksınız.

Haberin Devamı

SİVAS’TAN ÖTE GİDEMİYORLAR DEMEK TAVİZDİR: Bize ‘Sivas’tan öteye gidemezsiniz’ dediler. Niye gidemeyeceğiz; ne var Sivas’tan öte... Peki Erzurum, Sivas’tan öte değil mi? Elazığ, Erzincan, Malatya Sivas’tan öte değil mi? Bunları niye söylüyorsun? Başbakan, ‘Elazığ’da güzel bir miting yaptınız, devletin imkanlarıyla şu şu illerde de yapsanız ne güzel olur’ diyeceği yerde ‘Sivas’tan öteye gidemiyorlar’ diyor. Bu söylem, hattı zatında Kuzey Kürdistan’ı kurmak için PKK’ya verilmiş bir taviz olarak karşımıza çıkmıştır. Bugünkü gerçek budur. (Önder Yılmaz/Milliyet)

PKK’YI MERDANELİ ÇAMAŞIR MAKİNASINDA YIKAYACAĞIZ: PKK denen ihanet örgütü kendisini lağvedecek. Çözüm süreci denen ihanet ortadan kaldırılacak. Bugüne kadar HDP benzer şekilde meşrulaştırılmış hain siyasiler tamamen siyaset dışında bırakılacak. Dağda ovada ne kadar PKK’lı varsa gelecek silahını Türkiye güvenlik güçlerinin önüne birer kol dizilecek teslim edecek, TSK envanterine kaydolunacak. Eskiden merdaneli çamaşır makinesi vardı. O merdaneli çamaşır makinesine hepsini sokacak. Kim katil, kim Türk milletine zarar vermiş onlar adalete cezaevine gönderilecek, masumlar da anasının babasının yanına gidecek.

Haberin Devamı

AKP HAVUZDA OMO VE TURSİLLE AKLANACAK: Yolsuzluk ve rüşvetler Yüce Divan’a gidecek şekilde Meclis’te karar altına alınacak. Bu şartlar 13 yıllık yıkım projesini dantel gibi işlenmiş durumlarıdır buna cesaret edemezler. Ediyorlarsa hadi beraber yapalım koalisyonu. Türkiye’de ne kadar deterjan varsa Alo’dan Omo’ya, Tursil’den bilmem neye kadar alayını büyük bir havuzun içine -tabi bu dolar havuzunu kastetmiyorum- dökeceğiz suyu da vereceğiz. AKP”nin 12 yılını oraya sokacağız. Orada karalanmış olan AKP iktidarı aklanacak paklanacak her biri temiz insan olarak size benzer hale gelecek. Ondan sonra da kucağımızı açacağı gelin MHP’ye diyeceğiz. Bu kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz.

Haberin Devamı

‘VİSKİ YUDUMLAYIP HDP’YE OY VEREN ŞEREFSİZLER’

HDP, çözümü çok aşmış, sürekli taviz ile Türkiye’den beklentileri var. Irak’ta Suriye’de İran’da oluşturmaya çalıştıkları 4 parçalı Kürdistan’ın Kuzey ayağı üzerinde çalışmalarının sürdüren bir hain güruhudur. Halktan destek almış. Silahı dayayarak, ‘248 köyden 248’ini de istiyorum, yoksa içinizden istediğimi çeker vururum’ oy tehdidiyle bir topluluk yaratılıyorsa, öbür taraftan İzmir’de Marmaris’te yazlıklarında yatıp AKP’nin olmasın diye oyunu MHP’ye vermeyen; ama HDP’yi Meclis’e taşıyan zavallılar, Türkiye’nin kaymağını yiyenler, boğazda yalılarda viskisini yudumlayıp oyunu HDP’ye veren şerefsizler. Şimdi, HDP ile koalisyonu kurun.