Gazete Vatan Logo

PKK'nın kaçırdığı askerin babası: En acı Babalar Gününü yaşıyorum

ERZİNCAN’daki birliğine giderken Tunceli’de yol kesen PKK’lı teröristler tarafından kaçırılan ve 9 aydır kendisinden haber alınamayan 21 yaşındaki Müslüm Altıntaş’ın babası Şevket Altıntaş, en acı babalar gününü yaşadığını söyledi.

PKK'nın kaçırdığı askerin babası: En acı Babalar Gününü yaşıyorum

Acemi birliğini tamamladıktan sonra dağıtım izni için memleketi Gaziantep’e gelen Müslüm Altıntaş, geçen yıl 2 Ekim günü birliğine teslim olmak üzere otobüsle Erzincan’a hareket etti. Tunceli’nin Pülümür İlçesi kırsalında yol kesen teröristler, er Müslüm Altıntaş ile Ağrı’ya giden er Adil Kavaklı’yı kaçırıldı. Oğulları Müslüm’ün kaçırıldığı haberiyle büyük üzüntü yaşayan Songül ve Şevket Altıntaş, aylardır haber alamadıkları oğullarına bir an önce kavuşmayı bekliyor.

EN ACI BABALAR GÜNÜ

PKK’nın elinde olan er Müslüm Altıntaş’ın KOAH hastası olan babası Şevket Altıntaş, oğlunun hayatından endişe ettiğini söyledi. Oğlunun bir an önce teröristlerin elinden kurtulması için her gün dua ettiğini belirten Şevket Altıntaş, en acı Babalar Günü’nü yaşadığını kaydetti.

Babalar Günü ile birlikte acısının katlandığını ifade eden Şevket Altıntaş, "Ne babalar günü kaldı ne anneler günü kaldı. Oğlum şu an acaba ne yapıyor? Bu düşünce beni kahrediyor. Acaba işkence mi ediyorlar? Ben oğlumu istiyorum. Oğlum yanımda olsaydı, keşke yarın Babalar Günü’nde bana hediye verseydi" dedi.

Haberin Devamı

Böyle özel günlerde acılarının katlandığını belirten Şevket Altıntaş, "Ben Kürdüm. PKK Kürtler için savaştığını söylüyor ama Kürtlerle savaşıyor. Beni bu hale koymaya kimsenin hakkı yok" dedi.

Songül Altıntaş ise oğlunu çok özlediğini belirterek yetkililerden çocuğunun bir an önce kurtarılması ve kendilerine verilmesini istedi.