Gazete Vatan Logo

PKK'lı teröristlerin AK Parti binasına saldırı anı

Ceylanpınar'da uyurken şehit edilen iki polisle bağlantıları araştırılıyor

PKK'lı teröristlerin AK Parti binasına saldırı anı

AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanlığı'na yönelik PKK teröristlerinin yaptığı bombalı saldırı anının kamera görüntüleri ortaya çıktı. R.Ç. isimli terörist camı kırarken kadın terörist Ş.Ç.'de bombayı atıyor. Çatışmada kadın terörist yaralı olarak ele geçirildi.

Urfa İl Emniyet Müdürlüğü Terör ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, Ak Parti Eyyübiye İlçe Başkanlığı'na 28 Ağustos 2015 günü saat 23.20 sıralarında bombalı saldırı düzenleyen 1'i kadın 5 teröriste karşı operasyon düzenledi.

KADIN TERÖRİST YAKALANMIŞTI

İlçe Başkanlığı'na yapılan bombalı saldırı sırasında çıkan çatışmada bomba atan kadın terörist Ş.Ç. yaralı olarak yakalanmıştı.Genişletilen operasyonlarda, parti binasının camını kıran R.Ç.'nin de araların bulunduğu 5 terörist gözaltına alındı.

ŞEHİT EDİLEN İKİ POLİSLE BAĞLANTILARI ARAŞTIRILIYOR

Gözaltına alınan 5 teröristin Ceylanpınar'da uyurken şehit edilen iki polis memuruna yönelik saldırı olayıyla ilgili bağlantıları da araştırılıyor. Gözaltına alınan R.Ç.'nin de aralarında bulunduğu 4 terörist tutuklanırken, saldırı anında yaralı olarak yakalanan kadın terörist Ş.Ç.'nin tedavisi devam ediyor. (Habertürk)

Haberin Devamı