Gazete Vatan Logo
Magazin Pişti gecesi

Pişti gecesi

Raısa& Vanessa kardeşlerin “Underground disco dünyası, orta çağ şövalyeleri” isimlerini verdikleri defile önceki akşam Enerji Müzesi’nde yapıldı.

Pişti gecesi

RAISA& VANESSA kardeşlerin “Underground disco dünyası, orta çağ şövalyeleri” isimlerini verdikleri defile önceki akşam Enerji Müzesi’nde yapıldı. Defileye sanat ve cemiyet hayatı büyük ilgi gösterdi. Nesrin Cavadzade, Eliz Sakuçoğlu, Ceylan Çapa, Cansu Tosun, Lal Denizli gibi isimler adeta şıklık yarışı yaptı. Cavadzade ve Çapa birbirinin aynı tasarımlarla pişti oldu.

ÇAĞATAY’LA DİZİ BELLİ DEĞİL

LEYLA Lydia Tuğutlu, “İlk defa defilelerine katılıyorum. Çok heyecanlıyım. Kıyafetlerini sürekli giyiyorum, senelerdir davet ediyorlar. İlk defa katılabildim” dedi. Bir dizi projesinde Çağatay Ulusoy’la başrolleri paylaşacağı iddia edilen güzel oyuncu, “Daha belli değil. O yüzden konuşmuyorum” dedi.

Neden birlikteler

AHMET Kural’la yeni bir diziye hazırlanan Murat Cemcir, defileye Selin İmer’le geldi. Cemcir, “5-6 ay sonra dizimizi izlediğinizde ‘Aaa bunun için gelmişler defileye’ diyeceksiniz” diyerek tüyo verdi.