Gazete Vatan Logo

Pilotların kaskları bulundu

Ulaştırma Bakanı Yıldırım, Akdeniz'de düşen Türk jetininin pilotlarına ait kaskın bulunduğunu söyledi. Daha önce pilotların postallarının da bulunduğu açıklanmıştı

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, geçtiğimiz Cuma günü Akdeniz'de Suriye tarafından düşürülen Türk Fantom uçağının pilotlarına ait kasklara ulaşıldığını söyledi.

Yıldırım, Bugün TV'de yaptığı açıklamada düşürülen Türk uçağının pilotlarının aranmasının devam edildiğini belirterek, pilotların kasklarına ve uçağın bazı enkaz parçalarına ulaşıldığını açıkladı.

PİLOTLARDAN BİRİ ASTRONOT ADAYI

İki ülke arasındaki kriz tüm hızıyla devam ederken Hürriyet yazarı Yılmaz Özdil de kayıp Türk pilotlarının bilinmeyen hikayelerini yazdı. Özdil, kayıp 2 pilottan biri olan Yüzbaşı Gökhan Ertan'nın, Türk Hava Kuvvetleri tarafından çok özel testler neticesinde seçilmiş, astronot adayı olduğunu yazdı.



İŞTE YILMAZ ÖZDİL'İN YAZISINDA KAYIP PİLOTLARLA İLGİLİ BÖLÜM

ÜSTÜN ZEKALI PİLOTLAR


Pilotlarımıza gelince...

Sıkı durun.

Biri pilot'tur.

Biri astronot adayı pilot'tur.

Evet, yanlış okumadınız.

Tahminim, memleketi bu badireye sürükleyen siyasiler bile şu anda öğreniyor ama... Yüzbaşı Gökhan Ertan, Türk Hava Kuvvetleri tarafından çok özel testler neticesinde seçilmiş, astronot adayı pilotlarımızdandır.

Yürek zaten mangal da...

Üstün zekalıdır.

Üstün eğitimlidir.

Üstün yeteneklidir.

Yeteneksizler coğrafyası'nın çıkardığı tek taş pırlanta'lardan biridir, o yüzbaşı.

Utanmadan...

"Tazminat isteyelim" filan deniyor.

11 YAŞINDAYKEN 2 KARDEŞİ ÖLDÜ

Paha biçilmezdir.

11 yaşındayken, ailece bindikleri otomobille feci kaza geçiren, 4 ve 10 yaşındaki kardeşlerini oracıkta kaybeden, hurda yığınından sağ çıkan...

Allah'ın bu millete lütfudur, o yüzbaşı.

"BİR AVUÇ ASTRONOT ADAYI"NDAN BİRİ..

Kaç tane astronot adayımız var derseniz... Konunun otoritelerinden Profesör Mesut Caşın'a adeta yalvardım, anca, "bir grup olduğunu söyleyebilirim" dedi. "Bi avuç" yani... "Bazı ülkeler"le yürütülen çok gizli proje kapsamında seçildiler. Mekiğe ne zaman ve hangisi binecek bilemeyiz. Bildiğimiz şu, Yüzbaşı Ertan olabilirdi.

Özetle.

Sadece uçağımız düşürülmedi. Denizin dibinde aradığımız da, metal yığını değil.

Yuri Gagarin gibi, Neil Armstrong gibi, tarihe geçebilecek kahramanını... Düşmanlık ettiği rejimin topraklarına, turist gibi "fotoğraf makinesi"yle gönderen ilk ve tek ülkedir Türkiye!

Haberin Devamı