Gazete Vatan Logo

Peşinden 4 kat atladığı bebeğiyle...

Ordu’da önceki gün dördüncü kattaki evinin penceresinden düşen 2 yaşındaki Aras'ı yakalamak için peşinden atlayan anne Aylin Özbek, oğluna kavuştu.

Mucize anne ve oğlunun mutlulukları yüzlerinden okunuyordu. Ordu Devlet Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Opr.Dr. Niyazi Kalyoncu, Aras bebeğin 60 saat sonra yoğun bakım servisinden çıkarak beyin cerrahi servisine yatırıldığını, bir hafta sonra taburcu edilebileceğini söyledi.

Ordu’nun Perşembe İlçesi’nde evde oyun oynarken geçen perşembe günü açık olan pencereden düşerek ağır yaralanan Aras Özbek’in sağlık durumu her geçen gün daha da iyiye gidiyor.
Düşen çocuğunun peşinden kurtarmak için atlayan ve yaralanarak hastaneye kaldırılan anne Aylin Özbek’in sağlık durumunun da iyi olduğu bildirildi. Aras bebek ise 60 saat sonra bugün yoğun bakımdan çıkarak beyin cerrahi servisine götürüldü. Anne Aylin Özbek, çocuğunu kucağına alıp dua etti.

SAĞLIK DURUMU İYİ

Aras bebeğin doktoru Beyin ve Sinir Cehrahisi Uzmanı Opr.Dr. Niyazi Kalyoncu, "Bebeğimizin sağlık durumu her geçen saat daha da iyiye gidiyor. Vücudunda ezilme ve kırıklar var. Kafatasında 2 tarafta ve sağ kaval kemiğinde kırık var. 60 saat sonra yoğun bakım servisinden çıkartıp normal servise yatırdık. Sağlık durumu gayet iyi" dedi.

AK PARTİLİ VEKİLDEN ZİYARET

AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener de Aras bebeği hastanede ziyaret ederek ailesine geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Şener, Ordu İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Hasan Öztürk ve Doktor Niyazi Kalyoncu’dan bebeğin sağlık durumuyla ilgili de bilgi aldı.

Aras bebeğin babası Müslüm Özbek, ziyaretinden dolayı Milletvekili Şener’e teşekkür ederken, "Allah korudu çok şükür, arkadaşlar başka açıklama yapmak istemiyorum" dedi. Aras bebeğin servise geçmesinden sonra haberi basından duyan vatandaşlarda hastaneye ‘geçmiş olsun’ çiçekleri göndermeye başladı.

ANLAMLI ÇİÇEK

Ailenin tanımadığı Erzurumlu olan Sadullah Kaya, Aylin Özbek’in yaşadıklarından etkilenerek Ordu Devlet Hastanesi’ne bir çiçek gönderdi. 60 yaşındaki Kaya’nın çiçeğin üzerine yazdığı not ise duygulandırdı. Çiçeğin üzerindeki notta şu ifadelere yer verildi: “Türk anaların yüz akı Aylin Özbek Ana(hepimizin annesi). Aylin anne ne büyük insansın. Keşke karşılaşsak da annemmişsin gibi elini öpsem. 60 yaşında 3 torunu olan bir dede, Sadullah Kaya, Erzurum.”

Haberin Devamı