Gazete Vatan Logo

Peşinatı müşteri belirliyor yüzde 15 indirim alıyor

Peşinatı müşteri belirliyor yüzde 15 indirim alıyor

Sur Yapı’nın konut desteği kampanyası ay sonunda bitiyor. İdilia ve Vitrin projelerinden ev alanlar, peşinatın % 15’i kadar indirim kazanıyor.

Sur Yapı’nın, İdilia ve Vitrin projelerinde geçerli olan kampanyasında son günlere girildi. Şubat sonunda bitecek kampanya kapsamında Sur Yapı, müşterilerinin ödediği peşinat tutarına yüzde 15 indirim desteği sağlıyor.

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, kampanyayla ilgili şunları söyledi: “Kendi evinin sahibi olmak isteyenlere Sur Yapı olarak fırsatlar sunuyoruz. Kampanyalarımızı tüketicilerimizin beklemeden, bir an önce ev sahibi olabilecekleri şekilde tasarlıyoruz. Kira ödemek yerine, kendi evinin taksitlerini ödeyerek, bütçeye uygun ara ödeme seçenekleri ile ev sahibi olmanın kapılarını aralıyoruz. Bu kampanyamızda müşteri ödediği peşinatı kendi belirleyecek. Ayrıca sunduğumuz konut desteği indirimi ile peşinat tutarını artırarak indirim tutarını da artırmış oluyor.” Kampanya kapsamında İdilia projesinden 560 bin liralık 3+1 daire için toplam satış bedelinin yüzde 40’ı olan 224 bin lira peşinat ödeyen tüketici, ödediği peşinat üzerinden yüzde 15 yani 33 bin 600 lira Sur Yapı ev desteği alacak. Vitrin projesinde ise 693 bin liralık 3+1 ev için toplam satış bedelinin yüzde 50’si olan 346 bin 500 lira peşinat ödeyen tüketici ödediği peşinat üzerinden yüzde 15 indirim kapsamında 51 bin 975 lira Sur Yapı konut desteği almış oluyor.

Haberin Devamı