Gazete Vatan Logo

Periscope'a 360 derece canlı yayın özelliği geldi

Twitter'ın bünyesinde bulunan Periscope'a 360 derece canlı yayın özelliği getirildi. Henüz test aşamasında olan özellik, bazı onaylı hesaplar tarafından inceleniyor. Twitter'ın 360 derece canlı yayın özelliğini çok yakında tüm kullanıcıların hizmetine sunması bekleniyor.

Periscope'a 360 derece canlı yayın özelliği geldi

2 hafta önce Periscope altyapısında canlı yayın özelliğine kavuşan Twitter, yine Periscope altyapısında yeni özelliğini duyurdu. Son dönemde bünyesine üst üste yenilikler ekleyen mikro blog devi 360 derece video yayınına geçti.

Henüz test aşamasında olan 360 derece canlı yayını, Carolina Basketball'un resmi hesabı ve bazı onaylı hesaplardan . Twitter'dan paylaşılan 360 derece canlı yayın bu şekilde görüntülendi.

Bildiğimiz üzere Twitter'ın en büyük rakibi olarak Facebook gösteriliyor. Daha doğrusu sosyal ağlar denince akla ilk olarak Facebook ve Twitter geldiği için ikili arasındaki rekabet kaçınılmaz oluyor.

Twitter'ın Periscope altyapısına 360 derece canlı yayın özelliği getirmesiyle, bu rekabette Facebook'un önüne geçtiği belirtiliyor. Bazı onaylı hesaplarca test edilen 360 derece video özelliğinin, çok yakında tüm kullanıcıların kullanımına sunulacağı açıklandı.