Gazete Vatan Logo
Magazin People'ın enleri

People'ın enleri

People dergisi, 2014’ün en’lerini seçti. Ödül gecesine katılan Jennifer Lopez (45) şampanya rengi, derin dekolteli tulumuyla ‘yaşayan en seksi kadın’ ödülünü alan Kate Upton’u (22) gölgede bıraktı

ABD’nin en prestijli magazin dergilerinin başını çeken People’ın 2014’ün en’lerini seçtiği ve Beverly Hills’teki Beverly Hilton Otel’de yapılan ‘2014 People Magazin Ödülleri’ gecesi Hollywood ünlülerini bir araya topladı. Gecede ödül alanlar bir yana bu yıl ‘Booty’ single’ıyla yıllara da genç popçulara da geride kalmayacağını duyuran tarzıyla Jennifer Lopez damga vurdu.

KIRMIZI HALI YARIŞI

45 yaşındaki şarkıcı yer çekimine meydan okuyan kıvrımlarını sergileyen ünlü modacı Naemm Khan imzalı şampanya rengi bir tulum giydi. Derin göğüs dekolteli tulumununun altına Charlotte Olympia marka topuklu ayakkabılar giyen Lopez, üzerindeki parıltının aksine şeffaf bir ruj ve sade bir makyaj tercih etti. NBC’de yayınlanan ve Nick Cannon’un ev sahipliği yaptığı gecede Gwen Stefani ve Pharell de sahne aldı.

‘Yaşayan En Seksi Kadın’

2014 yılının ‘yaşayan en seksi kadını’ ise dolgun hatlarıyla ünlü ABD’li model ve oyuncu Kate Upton oldu. Henüz 22 yaşındaki model, önlenemez yükselişini dar deri ama Lopez kadar iddialı olmayan Thomas Wylde’in 2015 koleksiyonundan bir elbiseyle taçlandırdı.

Haberin Devamı

2014’ün YILDIZLARI

- Yılın Komedi Yıldızı: Kevin Hart

- Yılın TV Performansı: Lisa Kudrow

- Yılın Rol Modeli: Kate Hudson

- Yılın En Seksi Kadını: Kate Upton

- Yılın Film Performansı (Kadın): Jennifer Aniston

- Yılın Film Performansı (Erkek): Michael Keaton

- Yılın Stil İkonu: Gwen Stefani

- Yılın En İyi Çıkış Yapan Yıldızı: Billy Eichner

- Yılın TV çifti: Mindy Kaling ve Chris Messina

- Yılın Kahramanı: Nora Sandigo