Gazete Vatan Logo

Pendorya’dan karne hediyesi

Pendorya Alışveriş Merkezi'nden öğrencilere ödül

Pendorya Alışveriş Merkezi, sömestir tatilinde çocuklar için ilk gezici kitabevi Deniz Papağanı Pafin’den uzay çadırı Planetaryum’a, heykel aktivitelerinden animasyonlara kadar birçok eğlenceyi birarada sunulacak. Ayrıca karnesiyle gelen ilk 1.000 çocuğa sinema bileti hediye edilecek.

Sünger Bob Capitol’de

31 Ocak’a kadar Capitol Alışveriş Merkezi’nin 1. katındaki tüm gün kurulu kalacak aktivite alanında çocuklar çizgi kahraman Sünger Bob ile oyun oynayabilecek. 6-7 Şubat tarihleri arasında ise Garfield, sahne şovlarıyla çocukları eğlendirecek. Ayrıca Capitol’e tüm sömestir tatili boyunca takdir belgesiyle gelen her öğrenci sinemaya ücretsiz girecek.

Kanyon iPhone’a girdi

Kanyon, mağazaları, sineması ve gerçekleştirilen tüm etkinlikleriyle iPhone’dan izlenebiliyor. Türkiye’de bir alışveriş merkezinde ilk kez hayata geçirilen iPhone web uygulaması için yapılması gereken tek şey, ’www.kanyonda.mobi’ adresini tıklamak.

NASA hijyeni isteyene...

NASA’dan Bill Gates’in evine kadar binlerce noktada kapalı mekanları bulaşıcı hastalıklardan korumak, kötü kokuları giderip ses ve ısı geçişini önlemek için kullanılan Ecocarat, ’domuz gribi’ nedeniyle kuruluşların ilgi odağı olmuş. Global Group tarafından getirilen Ecocarat’ı döşemenin maliyeti metrekaresine göre 72 ile 115 euro arasında değişiyor.

Armani ve Gucci’nin ilk outlet’i Didim Marina’da

Doğuş Grubu, Armani ve Gucci’nin ilk outlet mağazasını Didim Marina’da Nisan’da açıyor. Didim D-Marin Outlet adını taşıyacak mağazada ürünler yüzde 50 sezon sonu indirimine ek olarak yüzde 20’ye varan indirimle satışa sunulacak

Bodrum’da açılan detoks merkezleri ve SPA’lara gelerek bakıma giren hanımların, kendilerine ödül niyetine alışveriş yaparak marinada açılan Armani ve In-Formal mağazalarının satışlarını neredeyse ’patlatması’ Doğuş Grubu’nu harekete geçirdi. Didim Marina’nın da sahibi olan grup, Türkiye’ye getirdiği ünlü İtalyan markaları Emporio Armani ve Gucci’nin ülkemizdeki ilk outlet mağazasını Nisan’da açacak.

Yatlarla müşteri gelecek

Didim Marina’da bulunan alışveriş merkezi içinde Emporio Armani, Gucci markalarının outlet ürünleri ilk kez satışa sunulurken ünlü kaşmir markası Lora Piana, Juliett Dunn, Ambre Babzoe, Catelac, ünlü Fransız mayo markası Eres de denizden gelecek hem yerli hem de yabancı turistler için alışveriş alternatifi olacak.

180 metrekare olarak tasarlanan mağazada Armani ve Gucci’nin ürünleri yüzde 50 sezon sonu indirimine ek olarak yüzde 20’ye varan indirim yapılarak satılacak. Armani ve Gucci’nin outlet mağazacılık konsepti olmadığı için Türkiye’de ürünleri satılacağı mağazaya Didim D-Marin Outlet adı verilirken yatlarıyla marinaya gelen yabancı turistlerin yanı sıra Türk kadınlarının da mağazaya akın etmesi bekleniyor. Outlet mağazada ayrıca Emporio Armani mağazasının benzeri olarak bir de cafe bulunacak. Marina’daki alışveriş merkezinde Arena Giyim’in Türkiye’ye getirdiği markaların yanı sıra CarrefourSA, Gant, Murphy&Me, North Sails, Boom Cafe gibi markaların açılışı da kesinleşmiş durumda.

Yemeği yarım saatte ye 60 TL yerine 29 TL öde

- İstinyePark Armani’nin üst katındaki Armani Cafe’de, ’yarım saat’ içinde servis edilip tüketilen bir menü getirilmiş. 11.30-14.30 arasında 3 çeşitten oluşan ’business lunch’ 29 TL. Armani Cafe, bu sayede İMKB ve plaza çalışanlarıyla dolup taşmış.

Haberin Devamı