Gazete Vatan Logo

Pendik'teki Hainler Mezarlığı'na ilk gömülen isim belli oldu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, "Onlardan bir tanesi bugün benim bahsettiğim 'Vatan Hainleri Mezarlığı'na gömüldü. Bir tanesi gömüldü. Ailesi istememiş ve 'Vatan hainleri mezarlığına' gömüldü" dedi

Pendik'teki Hainler Mezarlığı'na ilk gömülen isim belli oldu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın bahsettiği "Hainler Mezarlığı" bugün görüntülendi.

Darbe girişimi sonrası İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Pendik'te kurulan mezarlığa "Hainler Mezarlığı" tabelası konuldu.

Mezarlığa ilk gömülen hainin Acıbadem'de Acıbadem Mahalle muhtarını şehit eden Yüzbaşı Mehmet Karabekir olduğu öğrenildi.

Darbe girişimini protesto etmek amacıyla Avcılar'da düzenenen 'Demokrasi Nöbeti'nde konuşan Topbaş, “Tankların, topların namluların önünde durdunuz. Ama Feto'nun asker kisveli teröristlerinin geleceğimizi karartmalarına izin vermediniz. Bütün niyetleri sizler bozdunuz. Sevgi selini bu güzelliği kısır çekişmelere kurban etmeyelim. Yarınları güzel kılalım. Devletin bekası ve geleceğini düşünelim. Onlardan bir tanesi bugün (pazartesi) benim bahsettiğim 'Vatan Hainleri Mezarlığı'na gömüldü. Bir tanesi gömüldü. Ailesi istememiş ve 'Vatan hainleri mezarlığına' gömüldü. Bu millete ihanet edenler kabirlerinde dahi rahat edemezler." demişti.

DHA-İHA

Haberin Devamı