Gazete Vatan Logo

Pencere-Kapı Fuarı’na Becker damgası

Becker, 11-14 Mart tarihleri arasında Beylikdüzü Tüyap Fuar Merkezi'nde düzenlenen İstanbul Pencere-Kapı Fuarı'na katıldı

Dünyanın önde gelen otomasyon sistemleri üreticisi Becker, 11-14 Mart tarihleri arasında BeylikdüzüTüyap Fuar Merkezi'nde düzenlenen İstanbul Pencere-Kapı Fuarı'nın yıldızı oldu. Profesyonel ziyaretçilerin en çok ilgi gösterdiği standların başında gelen Becker; panjur, tente, perde, kepenk ve otomatik kapı gibi açılır kapanır sistemlere yönelik motor ve otomasyon ürünlerini tanıttı.

ALMAN KALİTESİ...

Organizasyonun, alanında Avrupa'nın sayılı fuarlarından biri olduğunu vurgulayan Becker Türkiye CEO’su Volkan Kebir; "Kaliteli, konforlu ve güvenli ürünlerimizi, hedef kitlemize tanıtma fırsatı bulduk. 'Made in Germany' kalitesini yansıtan yenilikçi Becker ürünleri, sunduğu modern çözümlerle daha konforlu bir yaşamın ve güven duygusunun kapılarını açıyor. Nitekim; standımızı ziyaret eden profesyonellerle kurduğumuz temaslardan da son derece olumlu sonuçlar aldık" dedi.

HER AŞAMADA AJANTAJ

Toplam kalite anlayışıyla hizmet verdiklerinin de altını çizen Kebir, sözlerini şöyle tamamladı: "Müşterilerine Becker ürünlerini sunan bayiler, projelerinde kullanan mimar, mühendis ve müteahhitler ile ev ve ofislerinde Becker'i tercih eden tüketiciler, son derece memnun... Zira Becker, yalnızca satış ve kurulum aşamalarında değil, kullanım sürecinde de pek çok avantajla iş ortaklarının yanında..."

Haberin Devamı

MARKAYA YATIRIMLAR DEVAM EDİYOR

Becker Türkiye CEO’su Volkan Kebir bahar ayları itibari ile sektördeki marka bilinirliğini arttırmak ve konumlandırma çalışmaları içinde fuar dönemi ile başlayan reklam yatırımlarının nisan mayıs haziran ayları kapsamında ulusal ve yerel mecralar aracılığı ile devam edeceğini söyledi…