Gazete Vatan Logo

Pençe- Kaplan Operasyonu bölgesinde çatışma; 1 şehit, 2 yaralı

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe- Kaplan Operasyonu bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan 3 askerden birinin kaldırıldığı hastanede şehit olduğunu açıkladı.

Pençe- Kaplan Operasyonu bölgesinde çatışma; 1 şehit, 2 yaralı

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, "Pençe-Kaplan Operasyonu bölgesinde, 8 Ağustos 2020 tarihinde teröristlerle çıkan çatışmada 3 kahraman silah arkadaşımız yaralanmış, yapılan tüm müdahalelere rağmen 1 silah arkadaşımız kurtarılamayarak şehit olmuştur. Çatışmada 5 bölücü terör örgütü mensubu etkisiz hale getirilmiştir" denildi.

Açıklamada, şehide Allah'tan rahmet, ailesi, Türk Silahlı Kuvvetleri ve Türk milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan askerlere de acil şifa dileğinde bulunuldu.

Bakan Akar'dan Pençe-Kaplan Operasyonu şehidi için başsağlığı mesajı
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Pençe-Kaplan Operasyonu bölgesinde çıkan çatışmada şehit düşen Piyade Uzman Onbaşı Süleyman Ural için taziye mesajı paylaştı.
Bakan Akar'ın Milli Savunma Bakanlığının Twitter hesabından paylaşılan mesajında, Pençe-Kaplan Operasyonu bölgesinde çıkan çatışmada Piyade Uzman Onbaşı Ural'ın şehit olduğu belirtildi.
Akar, mesajında, "Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim." ifadesini kullandı.
"Sizi toprağa değil yüreğimize gömdük. Vatan size minnettardır" başlığıyla yayımlanan mesajda, şehit Ural'ın fotoğrafına da yer verildi.

Haberin Devamı