Gazete Vatan Logo

Pele’nin topu satılıyor

Zirvede bugün Pele konuşacak. Soysal’ın 8 ay uğraşarak getirdiği Pele’ye 400 bin dolar ödeyeceği belirtiliyor.


Pelè imzalı top ve forma, Cem Yılmaz imzalı 1910 model bir telefon, Calvin Klein’ın Bryan Adams’ın çekip imzaladığı özel katalog, Perakende Günleri kapsamında yapılacak olan açık artırmada satışa çıkacak. Elde edilecek gelir köy okullarının yenilenmesinde kullanılacak

Perakende Günleri kapsamında Resmi İletişim Teknolojileri Sponsoru Türk Telekom, TOÇEV, TURYAP, Günışığı Kitaplığı ve Show TV’nin katkılarıyla düzenlenecek Açık Artırma’da efsane futbolcu Pelè imzalı top ve forma, Cem Yılmaz imzalı 1910 model bir telefon, Calvin Klein’ın Bryan Adams’ın çekimini yaptığı ve imzaladığı özel katalog açık artırmaya çıkıyor. Elde edilecek gelir ile “Perakende Güneşi Okulları” ve “Yaşasın Okulumuz” kampanyası çerçevesinde çeşitli köy okullarının yenilenerek gerçek bir eğitim yuvasına dönüşmesi sağlanacak.

Perakende Günleri kapsamında 4’üncüsü gerçekleşecek olan Açık Artırma’nın bu yıl da keyifli çekişmelere sahne olması bekleniyor. Sektörün liderleri, önde gelen kuruluş ve isimlerinin bağışladığı ürünlerin Açık Artırma’da satılmasıyla elde edilen gelir ile, “Perakende Güneşi Okulları” ve TOÇEV “Yaşasın Okulumuz” kampanyası dahilinde çeşitli köy okullarının yeniden yapılandırılması sağlanacak.

1910 model telefonda Cem Yılmaz imzası var

*Pelè’den imzalı top ve forma.

*Coca-Cola’dan CD çalarlı Cooler.

*Eren Holding’den Bryan Adams’ın çekip imzaladığı Calvin Klein kataloğu.

*Aykut Hamzagil’den 1945’lerde doğmaya başlayan Türkiye’deki markalar listesi.

*Türk Telekom’dan 1910 model Cem Yılmaz imzalı telefon.

*Capitol’den 4 tasarımcının gözünden 4 mevsim yılbaşı ağacı.

*Müslüm Gürses imzalı albüm.

*Speed City’den F1 Renault pilotu Fisichella imzalı şapka.



Haberin Devamı