Gazete Vatan Logo

Pazarcık vizyon projeleri sayesinde yükseliyor

Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ’ın büyük özverisi ve vizyon projeleri sayesinde Pazarcık büyük bir hızla büyümesini sürdürüyor

Pazarcık vizyon projeleri sayesinde yükseliyor

KAHRAMANMARAŞ’IN şirin, küçük ancak gelişmiş ilçesi Pazarcık önemli bir hızla büyümeye devam ediyor. Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ’ın gecesini gündüzüne katarak ürettiği projeler ışığında sadece Kahramanmaraş’ta değil çevre illerde de parmakla gösterilen bir bölge haline Pazarcık, tarihi ve turistik açıdan da ilgi uyandırıyor. Bölgeye daha fazla insan çekmek ve yaşayanlara daha huzurlu bir ortam yaratmak için çalıştıklarını ifade eden Bozdağ, yeni meydan projesinin de müjdesini verdi.

KENT MEYDANI MÜJDESİ

İLÇENİN en büyük eksiklerinden birisini gidermeye çalıştıklarını belirten Bozdağ, “Hükümet Konağı ile hemen yanındaki İlçe Jandarma Komutanlığı binalarının bulunduğu yere kent meydanı yapmayı düşünüyoruz… İlgili kurumlarımızla gerekli görüşmeleri yapıyoruz. İlçemiz halkına daha güzel bir mekânda hizmet verecek olan Hükümet Konağının yapımı konusunda İçişleri Bakanlığımıza gerekli yazışmalar yapılmış. Konu hakkında Sayın Bakanımız Mahir Ünal, İçişleri Komisyonu başkanımız Celalettin Güvenç ve diğer milletvekillerimiz konuyu takip etmektedirler” dedi.

Haberin Devamı