Gazete Vatan Logo

Pazar günü elektrikler kesik

ADANA kent merkezi ve ilçeler ile bölgedeki diğer illerde 4 Ekim’de geniş kapsamlı elektrik kesintisi uygulanacak.

Pazar günü elektrikler kesik

Toroslar Elektrik Dağıtım A.Ş.’den yapılan açıklamaya göre; Adana’nın Seyhan İlçesi Cemalpaşa Mahallesi Atatürk Caddesi, Ethem Ekin Sokak, Vali Yolu Caddesi’ne 13:00-15:00 saatleri arasında hat tadilatı nedeniyle enerji verilemeyecek. Seyhan’ın Kuyumcular, Karakuyu, Arapaliler, Gürselpaşa, 2000 Evler, Yeni Mahalle ve Bahçeşehir mahallelerinde 7:00-13:00 saatleri arasında TEİAŞ çalışması nedeniyle elektrik kesilecek. Yine Seyhan’ın Tepebağ, Çınarlı, Kuruköprü ve Kayalıbağ Mahalleleri ile A. Rezzak Antaki Vakıf İş Hanı, Kaloğlu İş Hanı, Çakmak Caddesi Galeria Çukurova İş Hanı, Televi Mağazası, Sabancı İş Merkezi ve Teknosa da 9:00-17:00 saatleri arasında tesis çalışması nedeniyle elektrik kesintisi olacak. Seyhan’ın Çınarlı, Tepebağ, Reşatbey, Kuruköprü Mahalleleri, Divan Otel, İbiş Otel, Büyük Şehir Belediyesi, Kılıçlar Tekstil, Adliye, Teknosa ve Yeni Adana Hastanesi de scada altyapı çalışması nedeniyle 7:00-12:00 saatleri arasında elektrik alamayacak. Reşatbey Mahallesi, Atatürk Caddesi, Vali Yolu ve 62031 Sokak’a 9:00-15:00 saatleri arasında tesis çalışması nedeniyle enerji verilemeyecek.

Çukurova İlçesi 100.Yıl, Belediye Evleri, Esentepe, Kabasakal, Şambayat ve Karahan Mahalleleri ile Peryapı, Palmiye Villaları, Oyak Beton, Zekeriya Köy Villaları, 4B Rehabilitasyon Merkezi, Tiftik Beton, ASKİ Sulama Deposu, Semiramis Köy Villaları, Final Okulları, Oğuz Kaan Köksal Görme Engelliler İlköğretim Okulu, Kurttepe Ruh Sağlığı Hastanesi, Carrefour SA, Can Vadisi Villaları, Fuar Alanı, Dr. M.Turan Çetin Tüp Bebek Merkezi, Anadolu Evleri, Şambayat Toki Konutları, Eczakent Sitesi, Ceren Kent Villaları, Marsa Villaları, Ünlü Villaları, Güney Toros Tanı ve Tedavi Merkezi Hastanesi, Yaltırlar Tarım Ürünleri ve Atletizm Pisti’ne 7:00-13:00 saatleri arasında TEİAŞ çalışması nedeniyle enerji verilemeyecek. Yine Çukurova’da Salbaş, Söğütlü, Fadıl, Gökkuyu, Naipleri, Topaktaş, Pirili, Yazıbaşı, Sadıkali, Kırıklı, Kaşoba, Memişli, Çungurlu, Dörtler, Topalak, Örcün ve Araplar mahallelerinde 7:00-13:00 saatleri arasında TEİAŞ çalışması nedeniyle elektrik kesilecek.

Yüreğir İlçesi Denizkuyusu ve Aydıncık mahallelerine 7:00-9:00 saatleri arasında, Sarıçam İlçesi Kürkçüler Beldesi Müminli, Yürekli, Dağcı ve Göztepe mahallelerinde de 10:00-14:00 saatleri arasında kesinti uygulanacak.

Yüreğir’in Yenidoğan Mahallesi, Yaşar Doğu Caddesi, Sevgi Çiçeği Caddesi, Tuğrulbey İlköğretim Okulu, İstiklal İlkokulu, Demirciler Sitesi, Emta İnş. A.Ş, Derin Su, Star Aliminyum, Gök Elektrik, Has Demir, Gizir Ahşap, Güney Gıda Şekerleme ve Estetik Yayıncılık 9:00-15:00 saatleri arasında tesis çalışması nedeniyle elektriksiz kalacak.

Sarıçam İlçesi Yıldırım Beyazıt Mahallesi’ne 9:00-17:00 saatleri arasında tesis çalışması nedeniyle enerji olmayacak.

Adana’nın merkez dışındaki ilçeleri ile Mersin, Gaziantep, Hatay, Osmaniye ve Kilis’te de çok sayıda yerleşim yerinde kesinti uygulanacak.

Haberin Devamı