Gazete Vatan Logo

Payitaht Abdülhamid 25. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Payitaht Abdülhamid 24. bölümde Sultan Abdülhamid, İmparatorluğu kurtarma mücadelesi verdi. Payitaht Abdülhamid yeni bölümde Osmanlı döneminin çarpıcı sayfalarını aralayacak. Payitaht Abdülhamid 25. bölüm fragmanında neler olacak?

Payitaht Abdülhamid 25. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

TRT 1 ekranının ilgiyle izlenen dizisi Payitaht Abdülhamid 25. yeni bölüm fragmanı dün akşam yayınlandı. Payitaht Abdülhamid 25. bölümde neler olacak?

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 25. BÖLÜM FRAGMAN

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 24. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sultan Abdülhamid’in, İmparatorluğu büyük bir krizin eşiğine getiren sebeplerle başa çıkmak için nasıl mücadele ettiğine tanıklık edeceğiz… ES Film’in yapımcılığında çekilen, yönetmenliğini Emre Konuk’un üstlendiği, senaryosunu Ayça Mutlugil, Hale Çalap ve Hamza Akyıldız’ın gerçekleştirdiği,“Payitaht Abdülhamid”in bu hafta yayınlanacak bölümünde neler olacak: Abdülhamid ve Parvus’un önünde birer çanta durmakta, içlerinden birinde patlamaya hazır bir bomba bulunmaktadır. Kemalettin ve Hatice için ise Firuze’nin elindeki mektup aynı derecede tehlikelidir! Firuze ateşle oynarken, o ateşin sadece Hatice ve Kemalettin’i değil, kendini de yakacağını bilmemektedir. Bu sırada, Sarayda büyük bir deprem olur… Öyle ki; belki de Abdülhamid’in tahtını, itibarını ve de Osmanlı’nın topraklarını kaybetmesine neden olacak şiddette bir deprem!

Haberin Devamı

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 24. BÖLÜM FRAGMAN