Gazete Vatan Logo

Payitaht'a 7 yeni oyuncu! Usta isimler geliyor

'Payitaht Abdülhamid' 3. sezonda Gürkan Uygun, Sedef Avcı, Güven Kıraç, Hakan Yufkacıgil, Başak Daşman, Berke Üzrek ve Suavi Eren gibi oyuncuları kadrosuna kattı.

Payitaht'a 7 yeni oyuncu! Usta isimler geliyor

TRT 1'deki 'Payitaht Abdülhamid' 3. sezonunda kadrosuna güçlü oyuncuları ekleyerek yakında seyircisiyle buluşacak.

Yönetmenliğini Emre Konuk'un üstlendiği ve çekimleri bu yıl da İzmit Sekapark Film Stüdyoları ile birlikte İstanbul'un değişik yerlerinde sürecek olan 'Payitaht Abdülhamid'e birbirinden ünlü isimler katıldı.

Aralarında Gürkan Uygun, Sedef Avcı, Güven Kıraç, Hakan Yufkacıgil, Başak Daşman, Berke Üzrek ve Suavi Eren gibi ekranların sevilen güçlü oyuncularını katan dizi, bu yıl da eski kadrosunun yanı sıra büyüyen yeni kadrosu ve büyük prodüksiyonuyla ekranlara gelecek.

Ekranların güçlü oyuncularından Gürkan Uygun, Payitaht'a kahramanlığı ile nam salmış 'Halil Halid' karakteri olarak girdi. Sedef Avcı 'Hemşire Zeynep' olarak izleyicisiyle buluşacak.

EKİMDE EKRANDA

Seyircinin uzun zamandır ekranda görmediği yetenekli oyuncu Güven Kıraç da bu sene Payitaht'da önemli bir karakter olan 'Vambery Amca' ile karşımıza çıkacak.

Daha önce yine TRT'de yayınlanan 'Filinta' dizisinde izlediğimiz Hakan Yufkacıgil, 'Payitaht Abdülhamid'te Mısır Hidivi Fuat'ı canlandıracak.

Haberin Devamı

Başak Daşman, 'Şivenaz' olarak izleyiciyle buluşacak.

Usta oyuncu Suavi Eren ise güce ve paraya tapan karanlık ruh Edmund Rothschild olarak ekrana gelecek.

Dizi, 3. sezonuyla Ekim’de TRT 1’de ekranda olacak.

Halil Halid (Gürkan Uygun)

Hemşire Zeynep (Sedef Avcı)
Mısır Hidivi Fuat (Hakan Yufkacıgil)
Şivenaz (Başak Daşman)
Edmund Rothschild (Suavi Eren)
Vambery Amca (Güven Kıraç)
Berke Üzrek

Haberin Devamı