Gazete Vatan Logo

Payitaht Abdülhamid 33. bölümde Parvus bu kez Sultan'a karşı zafer kazanabilecek mi?

Payitaht Abdülhamid 33. yeni bölüm fragmanı izleyenleri meraklandırdı. Payitaht Abdülhamid yeni bölümde Parvus bu kez Sultan'a karşı zafer kazanabilecek mi merak konusu. Payitaht Abdülhamid yeni bölümüyle bu akşam yayınlanacak...

Payitaht Abdülhamid 33. bölümde Parvus bu kez Sultan'a karşı zafer kazanabilecek mi?

Cuma akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Payitaht Abdülhamid yeni bölümde neler olacak merak konusu. Payitaht Abdülhamid 33. yeni bölümüyle bu akşam 20.00'de TRT 1'de...

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 33. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Sultan Abdülhamid’in huzurunda suikasta uğrayan Wilhelm, son anda Murad tarafından kurtarılır.

Parvus, bu kez hem Sultan Abdülhamid ve Wilhelm iş birliğini bitirecek, hem de Sultan Abdülhamid’i tüm dünyanın gözünde lekeleyecek korkunç bir plan yapar; bu planla Abdülhamid’in bir Rus zırhlısıyla Osmanlı’ya sığınmak üzere gelen Yahudileri katletmesini sağlayacaktır!

Bidar Sultan, Abdülkadir’in Firuze ile evlilik kararını öğrenmiştir. Naime ile beraber Abdülkadir’i kararından döndürmeye çalışırlar.

Dilşad, babası Selim Paşa vasıtasıyla Sarayda tercüme odasında çalışmaya başlar. Herzl ve Parvus için Dilşad’ın Sarayda çalışması diğer planlarını uygulamaları için iyi bir fırsattır. Kemalettin’in kendisine yüz çevirmesiyle kahrolan Hatice, Vasfi Efendi’yle birlikte Bidar Sultan’ın kendisine hazırlattığı köşke gidecek mi?

Haberin Devamı

Bidar Sultan’ın ricasıyla Abdülkadir’le konuşan Sultan Abdülhamid, oğlunun Firuze ile evliliğine müsaade edecek mi? Sultan Abdülhamid’in, Rus zırhlısındaki masum Yahudilerden bihaber, gemiyi bombalama emrini verdiğini duyan Parvus bu kez Sultan'a karşı zafer kazanabilecek mi?

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 33. BÖLÜM FRAGMAN