Gazete Vatan Logo
Sponsorlu

Paskalya Dönemi’nde Yurtdışına Çıkmak Neden Avantajlı Biliyor musunuz?

Halk arasında çok bilinmese de Türk vatandaşları Avrupa’da yaygın kutlanan Paskalya Bayramı nedeniyle yurtdışına çok daha uygun fiyatlarla çıkabiliyor. Neden mi?


Yurtdışına çıkmanın en avantajlı olduğu dönem olarak Paskalya Bayramı dönemi gösteriliyor. 2011 yılında 24 Nisan tarihine denk gelen bu bayramın Türk vatandaşlarının tatilllerini nasıl etkilediğini Gezisitesi.com ekibine danıştık, halk arasında bilinmeyen yönleriyle bu dönemle ilgili beklentilerini konuştuk.
Paskalya Bayramı sırasında tatil için Türkiye ve diğer Akdeniz ülkelerini tercih eden Avrupalı turistlerin geliş uçaklarının boş kalan bacaklarından faydalanarak uygun fiyatlı uçaklı paketlerini türk tatilseverlere sunmanın mümkün olduğunu belirten Gezisitesi.com pazarlama ekibi, bu dönemin kaçırılmaması için vize alma süreleri ve erken rezervasyon inidirimlerine dikkat edilmesi gerektiğine dikkat çekiyor.

Paskalya Yurtdışı Turlarında Avantajı Yakalamak için Gezisitesi.com Önerileri...Tıklayınız


Yurtdışına çıkma planları yapanların birçoğunun tur paketlerinden faydalandığı bilgisini veren Gezisitesi.com, paket tur yerine münferit yurtdışı otel ile kendi uçuşlarını ayarlamaktan yana olan tüketicilerinin oranının son 3 yılda hızla yükseldiğini de ekliyor.Olabildiğince çok otel seçeneği sunmaya çalışılarak 100.000’den fazla yurtdışı oteline sitelerinde yer veriliyor..

Haberin Devamı

Yurtdışı Otelleri, Paskalya Döneminde Gezisitesi.com’un Bir Diğer Önerisi... Tıklayınız

En çok tercih edilecek destinasyonların ne olduğu sorusuna özellikle İspanya, İtalya, İsviçre ve Orta Avrupa’nın popüler şehirlerinin öne çıkacağı yanıtı veren Gezisitesi.com, tur paketlerinin 232,89 € (505,37 TL*)’den başladığını ve normal dönemlerden daha uygun fiyatların öncelikli nedeninin uçuş lardan kaynaklanan ücretlendirmeler olduğunu belirtiyor.


Paskalya Dönemi ve 23 Nisan’a özel yurtdışı turlar ve yurtdışı otel için rahatlıkla Avrupa destinasyonlarının tercih edilebileceğini belirten uzmanlar, bu dönemin ayrıca yerli turizm sektörünün yabancı turist ziyaretinden avantajlı çıkacağı bir dönem olduğunu iletiyor. Özetle Paskalya ve 23 Nisan tatili bu yıl bir araya gelince bu tarihte tatile çıkma problemi olmayacağından kaçırılmayacak bir fırsat olarak karşımıza çıkıyor. Siz de kararınızı bir an önce verip bu özel dönemden yararlanabilirsiniz.

Haberin Devamı


Örneğin paskalya döneminde Madrid’e 249 Eur’dan başlayan fiyatlarla tur seçeneği fırsatı !