Gazete Vatan Logo

Parolaya balonlu cevap

Kapadokya'da ilginç eylem


Nevşehir Kapadokya Platformu üyeleri Erdek'teki parola ve işaret iddialarına karşı pankartla cevap verdiler.

Nevşehir Kapadokya Platformu üyeleri, Göreme Beldesi'nde 3 metre genişliğinde 15 metre uzunluğunda dev pankart sıcak hava balonuyla gezdirerek Başbakan'a destek verdi. Nevşehirliler, bir gazetede yer alan, Erdek'teki parola ve işaret iddialarına karşı pankartla cevap verdiler.


SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAK

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, avukatlarından, parola ve işaret talimatnamesinde imzası bulunanlar hakkında suç duyurusunda bulunacak.



Başbakan Erdoğan, Erdek'teki parola ve işaret iddialarıyla ilgili, talimatnamede imzası bulunanlar hakkında suç duyurusunda bulunmaları konusunda avukatlarına talimat verdi.

Bu arada, Başbakan Erdoğan'a yönelik hakaret içeren ses kayıtları yayımlayan bazı internet siteleri hakkında, Erdoğan'ın avukatlarının dava açacakları bildirildi.

OLAY NEYDİ?

Garnizon parolasının “Adi” işaretinin de “Başbakan” olarak belirlendiği iddiasıyla ilgili soruşturma başlatılmış, Erdek Deniz Üs Komutanlığı Mayın Filosu Komutanlığı’nda görevli Deniz Astsubay Üstçavuş Çağrı Güler, Gölcük’teki askeri mahkemece tutuklanmıştı.

Haberin Devamı