Gazete Vatan Logo

Park Onyedi Evleri'nde yılbaşı kampanyası

Park Onyedi Evleri'nde aylık 630 liradan başlayan takstilerle ev sahibi olma imkanı

Çanakkale’nin gözde yerleşim bölgesi Kepez’de yapımına devam edilen Park Onyedi Evleri, Yılbaşı Kampanyasıyla, ev almak isteyen ailelerin umut ışığı oldu. Yatırımlık ya da oturumluk ev almak isteyenler,Yılbaşı Kampanyası sayesinde ayda 630 TL ödeyerek daire sahibi olabilecek.

Güncel İnşaat Turizm ve Dış Tic. Ltd. Şti ile Ess Yapı Yatırım A.Ş. ortaklığında Kepez’de yapılmakta olan Park Onyedi Evleri, inşaatı devam eden 400 yataklı yeni Çanakkale Devlet Hastanesi’ne yakın olması dolayısıyla konumu gereği büyük ilgi görüyor. Yatırımlık daire almak isteyenlere kazanç, oturumluk daire almak isteyenlere de huzurlu ve güvenli bir yaşam sağlamayıilke edinen Güncel İnşaat ve Ess Yapı, Çanakkale Sevdalıları’na kampanya müjdesi verdi.

Park Onyedi Evleri kampanya ve iletişim bilgileri

Yılbaşı Kampanyası kapsamında;1+1’den villalara kadar projede yer alan toplam 25 farklı tipte daire bulunuyor. Aileler, %50 peşinat vermesi durumunda aylık 630 TL’ye 1+1, 1214 TL’ye 2+1, 1591 TL’ye 3+1, 1382 TL’ye Çatı Dubleksi, 1538 TL’ye Bahçeli Ev, 2497 TL’ye de villa sahibi olabilecek. Müşterilerine özel uygun ödeme koşullarıyla birlikte anlaşmalı olduğu Türkiye Finans Katılım Bankası’ndandüşük faiz oranlarıyla kredi imkanı sağlayan Park Onyedi Evleri’nin Yılbaşı Kampanyası’ndan faydalanmak isteyen aileler, şimdiden Pazarlama Ofisi’nin kapısını aşındırmaya başladı bile.

Haberin Devamı

Park Onyedi Evleri, Çanakkale Sevdalılarına Kucak Açıyor

Güncel İnşaat ve Ess Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Halil Kuzu, kampanya ile ilgili yaptığı açıklamanın başında projenin özelliklerinden bahsederek, “ Biz Çanakkale Sevdalıları için huzur ve güveni inşa ediyoruz Kepez’de. Projemiz, bu yüzden tatil köyü formatına benzer. Projemizin bulunduğu bölge, yeni yapılmakta olan devlet hastanesinden dolayı da yatırım ve oturum amacıyla daire almak isteyen vatandaşlarımızın ilgi odağı olmuş durumda. Sosyal donatı bakımından Çanakkale’deki en büyük proje olmamız da lokasyon özelliğimize artı değer katıyor. Açık-kapalı yüzme havuzlarıyla, fitness salonu-hamamı-saunasıyla, cep sinemasıyla, tenis kortu-futbol-basketbol sahalarıyla ailelerimizin bu huzurlu ve güvenli ortamdan ayrılamayacakları bir yaşam merkezi oluşturuyoruz” diye konuştu. 24 saat güvenliği ve açık-kapalı otopark yerlerinin de olduğunun altını çizen Başkan Kuzu, çocuk oyun grupları, kafeterya ve barbekü alanlarıyla da Park Onyedi Evleri’nde yaşayan çocuk-genç-yaşlı her kesime hitap ettiklerini dile getirdi.

Haberin Devamı

Bu ayrıcalıklı yaşamda yer almak isteyen ailelere yönelik, şirket olarak belli dönemlerde kampanya düzenlediklerini belirten Güncel İnşaat ve Ess Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Halil Kuzu, Yılbaşı Kampanyası’nda da amaçlarının bu ailelere katkıda bulunmak olduklarını söyledi. Kuzu, “ YılbaşıKampanyamızda; %50 peşinat ödeyen her aileye, ödeyebilecekleri miktara göre daire alternatifi ve anlaşmalı bankamız Türkiye Finans Katılım Bankası’ndan diğer bankalara göre oldukça düşük faizlerle kredi imkanı sunuyoruz. Böylece bütçelerine göre hareket eden ailelerimiz, modern ve kaliteli bir yaşama kavuşmuş oluyorlar” şeklinde açıklamada bulundu.

Haberin Devamı

Park Onyedi Evleri, Huzuru ve Güveni İnşa Ediyor

Projede yer alan tüm Çanakkale Sevdalıları ile birlikte büyük Park Onyedi Evleri Ailesi’ni oluşturacaklarını dile getirenGüncel İnşaat ve Ess Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Halil Kuzu, son olarak “Oturumluk ev almayı düşünen ailelere projemizle hitap ederken cazibe merkezi haline gelen bölgede yer almış olmamız, yatırımcılar için de büyük bir avantaj sağlıyor. Devlet Hastanesi, birkaç seneye kadar açılıp hizmete girecek. Dolayısıyla şimdiden kıymetli hale gelen bu bölgede, özellikle yaşamımızın olmazsa olmazı tüm sosyal donatılara sahip nitelikli konutların yer aldığı Park Onyedi Evleri projemize, daha en başından büyük ilgi gösteren ailelerimize ve yatırımcılara teşekkür ediyor, 1. Etabımızda yakın zamanda başlayacak olan yaşam ile farkındalığımızı ortaya koyacağımızı vurgulamak istiyorum” diyerek sözlerini noktaladı.