Gazete Vatan Logo
Magazin Parfüm seçimlerinizi burcunuza göre yapın

Parfüm seçimlerinizi burcunuza göre yapın

Astrolojiye inanan pek çok insan alacağı kararların burçlarıyla uyumlu olmasına dikkat ediyor. Kokunuzun da burcunuzla uyumlu olmasi gerektiğini biliyor muydunuz? işte ünlüler ve burçlarina göre kullanmasi önerilen parfümler.

Uzmanlar, parfüm beğenmekte zorlanan kişilere burçlarına göre parfüm seçmeyi öneriyor. Astrolog Filiz Özkol kişilerin karakteri ve davranışlarını belirleyen burçların, parfüm seçiminde de etkili olduğunu düzenlediği seminerlerde anlatıyor, burçlara göre beğenilen parfümlerin de değişebileceğini söylüyor. Ünlü isimlerin burçlarının özelliklerine göre kendilerine en uygun kokuyu Filiz Özkol, Hafta Sonu için seçti.

- KOÇ

Nurgül Yeşilçay

Cesur, dinamik ve lider bir yapıya sahip Koç kadınları, kendi haklarını ve sevdiklerinin haklarını savunmak için her şeyi göze almaya hazırdır. Maceraperest ruhu ve içindeki tükenmek bitmeyen enerjisiyle çevrelerinde dikkat çekerler. Koçlara enerjik, canlılık ve tazelik hissi veren kokular önerilir.

- Boğa

Demet Akalın

Yetenekli, kendilerine ait öz değerleri ve inançları olan Boğa kadınları, fikir ve alışkanlıklarına sahip çıkarlar. Venüs tarafından yönetildikleri için feminen ve romantik kokular onlara uygundur.

Haberin Devamı

- İkizler

Nilüfer

Yaratıcı, hayal gücü kuvvetli ve esprili İkizler kadınları, konuşmayı seven, iletişim yönü güçlü kadınlardır. Farklılıklardan hoşlanırlar ve birbirinden değişik kokuları denemekten çekinmezler.

- Yengeç

Sezen Aksu

Hassas ve duygusal olan Yengeçler, evcimen yapıları ve uysallığıyla dikkat çekerler. Ev yaşantısına önem veren Yengeçler, her yerde rahat hissetmek ister. Rahat kokular uygundur.

- Aslan

Sibel Can

Sanatçı ruhlu Aslan kadınları, yeteneklere değer verir. Hayatlarında net çizgileri vardır ve ilişkilerinde sadakate oldukça önem verirler. Net, aromatik kokular tenlerinde daha iyi durur.

- Balık

Beren Saat

Zodyak’ın en çekingen ve naif kadınları olan Balıklar, yaşam enerjilerini tıpkı balıklar gibi sudan alırlar. Etrafına sevgi saçan Balık kadınlarına en uygun kokular, genellikle çiçek kokularıdır.

- Kova

Haberin Devamı

Ajda Pekkan

Kova kadınları inatçı, deneysel, sıradışı ve farklılıkları seven insanlardır. Genellikle çeşitli ortamlarda, farklı insanlarla iletişim içinde olurlar. Yenilikçi, doğal, çiçeksi ve sıcak kokuları tercih edebilirler.

- Akrep

İpek Tuzcuoğlu

gizemli ve dramatik olan bu kadınlar, zarafetiyle dikkat çekerler. Zaman zaman hayata bakış açıları karamsardır. Akrep kadınları duygusaldır ve çevresindekilerin tutkulu bir tavra sahiptir.

- Yay

Azra Akın

Özgürlüğüne düşkün Yay kadınları, hayata entelektüel bir bakış açısıyla bakarlar. Gezmeye, yeni kültürler tanımaya açıktır ve değişik olan her şey onların ilgisini çekmeye yeter.

- Oğlak

Ebru Şallı

Son derece sorumluluk sahibi ve güvenilir olan Oğlak kadınları, hedeflerine ulaşmak için çalışırlar. Onlara verilen her görevi hakkını vererek yerine getiren görev insanlarıdır.

- Terazi

Hülya Avşar

Sakin kişilikleriyle çevresindekilere huzur veren bu insanlar, büyüleyici bir doğallığa sahiptir. Sosyalleşmeyi, yeni dostluklar kurmayı oldukça severler. Onları tamamlayacak kokular, baharatlı ve egzotik kokulardır.

Haberin Devamı

- Başak

Özlem Yıldız

Detaylara önem veren Başaklar, hayatın her alanında titiz ve planlı olmayı severler. Planlı yaşamaya özen gösterir, hayatlarındaki çoğu kişiye ve alışkanlıklarına sadıktırlar. Bu yüzden alışkanlık yaratacak türde kokuları severler.