Gazete Vatan Logo

Paramparça'nın 82. bölümünde Maide Hanım ölüyor!

Paramparça dizisinin 82. bölüm fragmanı yayınlandı. Paramparça'nın yeni bölümünde Maide Hanım'ın kurduğu tuzak kendi hayatını bitiriyor. Heyecanlı olaylarıyla Paramparça bu akşam Star'da!

Paramparça'nın 82. bölümünde Maide Hanım ölüyor!

Pazartesi günlerinin fenomeni haline gelen Paramparça dizisinin 82. bölümü için 2 ayrı fragman yayınlandı. Paramparça'nın yeni bölümünde kaçırılan Alaz'ı bulmak için hem Cihan hem de Harun seferber oluyor. Alaz bulunacak mı? Tüm gelişmeler bu akşam Paramparça'da olacak.

Yapımcılığını, Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği dizi Paramparça'nın başrollerini Erkan Petekkaya, Ebru Özkan Saban, barış falay, Sinem Öztürk ve Mine Tugay’ın paylaşıyor. Paramparça Pazartesi akşamları saat 20:00'de Star'da.

PARAMPARÇA 82. BÖLÜM FRAGMANI



PARAMPARÇA 82. BÖLÜM 2. FRAGMANI


PARAMPARÇA 82. BÖLÜM ÖZETİ

Sarp Akkaya Paramparça’da!

Yönetmenliği Altan Dönmez’e, senaryosu Yıldız Tunç’a ait olan ‘Paramparça’nın yeni bölümüne, ünlü oyuncu Sarp Akkaya da ‘Balkan mafyası Damir’ karakteri ile tüm taşları yerinden oynatmaya geliyor…

ALAZ’IN HAYATI TEHLİKEDE

Alaz’ın kaçırıldığını Dilara’dan öğrenen Harun, beyninden vurulmuşa döner. Oğluna sağ salim kavuşabilmek için tek seçeneği vardır: Dubrovnik’e gidip Damir ile buluşmak ve onun isteklerine boyun eğmek… Artık Alaz kadar Harun’un hayatı da tehlikededir.

Haberin Devamı

MAİDE’NİN HAZİN SONU

Cihan da Alaz’ı bulabilmek için tüm imkanlarını seferber eder. Mithat’tan yardım isteyen Cihan, verilen adrese baskın yapar ve büyük bir çatışma yaşanır. Cihan, Mithat’ın gerçek kimliğini deşifre etmeye de çok yaklaşmıştır. Maide Hanım’ın hiç sönmeyen intikam ateşi ise bu kez kendisini yakar…

ASUMAN’IN BÜYÜK KOZU

Yıllar sonra ortaya çıkan Ekrem Bey farkında olmadan, Asuman’a Dilara hakkında çok büyük ve önemli bir koz verir. Dilara ise yıllardır sakladığı bambaşka bir sırrının ortaya çıkmış olmasından dolayı zaten çok zor durumdadır.


PARAMPARÇA SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

PARAMPARÇA SON BÖLÜM ÖZETİ

İLHAN ŞEŞEN KADRODA…

Yönetmenliği Altan Dönmez’e, senaryosu Yıldız Tunç’a ait olan ‘Paramparça’nın yeni bölümünde, ünlü oyuncu ve müzisyen İlhan Şeşen de ‘Ekrem’ karakteri ile diziye dahil oluyor.

CANSU’YA YALAN SÖYLÜYORLAR

Komadan çıkan Cansu, bebeğini kaybettiğinden habersizdir. Cansu’ya gerçeği açıklamaya cesaret edemeyen Dilara’nın yalanlarıyla, işler içinden çıkılmaz bir hal alır. Ayşe’nin mezarını ziyaret eden Rahmi Bey, burada Maide Hanım’a yakalanır. Daha fazla kaçamayacağını anlayan Rahmi Bey, polise teslim olur.

Haberin Devamı

ASUMAN VE MAİDE İTTİFAKI

Burhan Bey’in ölümünün ardından Maide Hanım kendisine yeni bir işbirlikçi bulmakta gecikmez. Asuman, Maide Hanım’ın şeytani planlarını uygulayabilmesi için tam da aradığı kişidir. İkili arasında güçlü bir ittifak kurulur. Asuman’ın yoluna çıkan Ekrem Bey farkında olmadan Asuman’ın eline çok büyük bir koz vermiştir.

ALAZ’I KİM KAÇIRDI?

Harun’un çevirdiği kirli işleri Cihan’dan öğrenen Dilara, her şeyi göze alıp, Harun’dan boşanmaya karar verir. İkilinin, boşanma protokolünü konuşmak için buluştuğu saatlerde yalıya maskeli adamlar baskın yapmış ve Alaz’ı yanlarına alarak ortadan kaybolmuşlardır.

Paramparça final mi yapıyor? Erkan Petekkaya açıkladı!
Star TV’de ekrana gelen ‘Paramparça’ dizisinin final yapacağına dair iddialara karşı dizinin başrol oyuncusu Erkan Petekkaya bir açıklama yaptı.
Sosyal medyadan konuya açıklık getiren Petekkaya, “Paramparça’nın biteceğine dair asılsız haberler yapılmaktadır. Lütfen önemsemeyiniz. Suriye ile ilgili proje ise bir sene sonrası için hazırlananmaktadır. Sevgi ve saygılarımla.” açıklamasında bulundu.

Haberin Devamı