Gazete Vatan Logo
Magazin Paramparça dizisi ekrana kilitledi!

Paramparça dizisi ekrana kilitledi!

Baş rollerinde Erkan Petekkaya ve Nurgül Yeşilçay'ın yer aldığı Paramparça dizisi ilk bölümü ile ekrana geldi. Heyecan dolu hikayesi ve müthiş oyunculuklara yer verilen Paramparça dizisinde neler yaşandı işte ayrıntılar.

Yeni sezonun favori çifti Nurgül Yeşilçay ve Erkan Petekkaya olacak!

Beyazperdenin ve ekranların iki dev ismi Nurgül Yeşilçay ve Erkan Petekkaya’yı bir araya getiren ve tutkulu bir aşkın konu edildiği dizi yeni sezonda Star’da yayınlandı. Mütevazi şartlarda hayatını sürdüren Gülseren ve kentin en prestijli restoran zincirinin sahibi Cihan’ın sıradışı fakat olanaksız aşk hikâyeleri sezonun iddialı yapımları arasında yerini alacak.

Aliye, Bin Bir Gece, Aşk ve Ceza gibi izlenme rekorları kıran yapımların senaristi Yıldız Tunç’un kaleme aldığı dizinin yönetici yapımcılığını Halil ile Menekşe, Yaprak Dökümü gibi önemli projelerle adını duyuran Özlem Yurtsever üstleniyor. Projenin yönetmen koltuğunda ise Asi, Gönülçelen, Kayıp Şehir, Tatar Ramazan gibi dizilere imza atan ödüllü yönetmen Cevdet Mercan oturuyor.

Dünyanın en büyük bağımsız şirketlerinden biri olan Endemol’ un Cannes’ da ön tanıtımını yaptığı ve yayına girmeden 20’den fazla ülkenin ön sipariş verdiği ‘Paramparça’ dizisi, 1 Aralık akşamı star TV’de başlıyor. Nurgül Yeşilçay ve erkan petekkaya’ nın başrollerini paylaştığı dizinin senaryosu ‘Aliye’, ‘Binbir Gece’, ‘Aşk ve Ceza’ gibi dizilerin yazarı Yıldız Tunç’a ait.

Haberin Devamı

Ön hazırlık bir yıl sürdü

Yönetmenliğini Cevdet Mercan’ın üstlendiği dizide Yeşilçay ve Petekkaya’ya, Ebru Özkan, Cemal Hünal ve Güneş Emir gibi başarılı oyuncuların yanı sıra, bu sene Antalya Altın Portakal’da “En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu” ödülünü alan Nursel Köse eşlik ediyor.

Kandilli’de yer alan ve Boğaz’ın en ihtişamlı yalılarından biri olan Edip Efendi Yalısı, tekrar restorasyonu yapılarak hizmete açılan eski Tarabya Plajı’nın yanı sıra İstanbul Tarlabaşı ve Bebek Sahil gibi mekânlarda aylardır çekimleri süren dizinin, bir yıl süren ön hazırlık dönemi sonrası, ilk bölümü için çalışmalar yedi ay sürdü. Bestesi Ayşe Önder’e sözleri şarkıcı İntizar tarafından yazılıp, seslendirilen ‘Su Gibi Gözlerin’ şarkısı bir haftada 1 milyon 500 kişi tarafından izlenip paylaşıldı.