Gazete Vatan Logo

Paramparça Dizisi 97. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Heyecan Dolu Final Bölümü

Star Tv’nin 96 bölümdür devam eden ve büyük bir fenomen haline gelen dizisi Paramparça 97. bölümü olan yeni bölümünde final yapıyor. Paramparça dizisinin 97. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin final bölümünü merakla bekleyen takipçilerini heyecan dolu sürükleyici bir final karşılayacak. Pek çok sorunun cevap bulacağı final bölümü adından oldukça fazla söz ettirecek gibi görünüyor. Paramparça dizisinin 97. bölümü ile ilgili ve final bölüm fragmanı ile ilgili bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz.

Paramparça Dizisi 97. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Heyecan Dolu Final Bölümü

Star Tv ekranlarında yayınlanmaya başladığı andan itibaren büyük bir hayran kitlesi edinen Paramparça dizisi bu hafta yayınlanacak bölümüyle final yapıyor ve ekranlara veda ediyor. Paramparça dizisinin final bölümü olan 27. bölümünün fragmanı da izleyicilerle buluştu. Dizinin takipçileri Paramparça’nın nasıl bir final yapacağını merakla bekliyor. Dizinin son bölümüne gelindiğinde hala cevap bulamamış sorular var. En son Dilara kızı Hazal’ın Damir ile evlenip hayatını mahvetmesini önlemek için Damir’i vurmuştu ve onu nasıl bir sonun beklediği henüz belli değildi. Cihan’ın bu yeni bölümde olanlardan sonra neler yapacağı da ayrı bir merak konusu. Hazal ile Damir’in akıbetinin ne olacağını da dizinin sıkı takipçilerini oldukça heyecanlandırıyor. Paramparça dizisinin final bölümüne ait yayınlanan fragmanında Damir Cihan’ın karşısına çıkıyor. Cihan ise Damir’e Hazal’ın peşini bırakmaması halinde kendisinin ya da Damir’in öleceğini söylüyor. Peki, bu açık tehdidin sonunda neler olacak? Tüm sorular finalde cevap bulacak. Paramparça dizisinin sevenlerini final bölümü olan 97. bölümünde gerçekten de hafızalardan kolay kolay silinmeyecek bir final bekliyor. Paramparça dizisi ekranlara veda edeceği final bölümü olan 97. bölümü ile 27 Mart Pazartesi akşamı 20.00’de Star Tv ekranlarında izleyenleriyle son defa buluşacak.

Haberin Devamı

PARAMPARÇA DİZİSİNİN BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

Paramparça Dizisinin Son Bölümünde Neler Yaşanmıştı?

Ozan geceyi beraber geçirdiği kadını yatakta ölü bir halde buldu ve büyük bir panik içinde Cihan’ı aradı. Cihan Ozan’ın telefonu üzerine eve geldiğinde yataktaki kadının uyuşturucu kullandığını anladı. Ozan ise o geceye dair hiçbir şey hatırlamıyordu. Ozan’ın yaşanan onca şeye rağmen hiçbir şey hatırlamaması Cihan’ı daha da fazla korkuttu.

Keriman, Can Haşmet ile alışverişe gittiği sırada bir anlık dalgınlık yaşayınca kaşla göz arasında Can Haşmet ortadan kayboldu. Bunun üzerine Keriman, Özkan’a oğlu Can Haşmet’i kaybettiğini söyleyemeyince polislerden yardım istemek üzere karakola gitti. Ancak polisler bilgi almak için Özkan’ı da karakola çağırdılar. Tüm aramalara rağmen Can Haşmet’in nereye kaybolduğuna dair en ufak bir ize rastlanmadı.

Haberin Devamı

Cihan Ozan’ın telefonu üzerine Ozan ile ilgilenmek için yanına gittiği sırada Hazal da bu durumu fırsat bilip ailesine veda mektubu yazıp evden kaçtı. Tam Damir ve Hazal’ın nikahlarının kıyılacağı sırada düğün yerinin kapısından Dilara içeri girdi ve bu evliliğe izni olmadığını söyledi. O sırada nikahın kıyılacağı yere Rahmi Bey de geldi. Dilara için Hazal’ın hayatını kurtarmanın ve bu evliliği önlemenin tek yolu Damir’i öldürmekti. O sırada Dilara elindeki silahı ateşledi ve Damir nikah masasında kanlar içinde yere yığıldı. Sonrasında ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Paramparça dizisinin final yapacağı son bölümünde izleyenlerin önceki bölümlerde kafalarında soru işareti bırakmış tüm sorular cevaplarına ulaşıyor. Tüm düğümlerin çözüldüğü ve her şeyde artık bir sona gelindiği belli olan final bölümünde en çok merak edilen soru ise Damir ile Hazal’ı nasıl bir sonun beklediği. İzleyenler tüm merak ettikleri soruların cevaplarına bu final bölümünün sonunda ulaşacaklar.

Haberin Devamı