Gazete Vatan Logo
Magazin Paramparça dizisi 14. bölüm fragmanı yayınladı - İzle

Paramparça dizisi 14. bölüm fragmanı yayınladı - İzle

Paramparça dizisi dün akşam yine bomba gibi bir bölümle ekranlara geldi. Paramparça hayranları dizi biter bitmez merakla dizinin 14.bölüm fragmanını merak etti. İşte Paramparça 14.bölüm fragmanı

Paramparça dizisi 14. bölüm fragmanı yayınladı - İzle

Paramparça dizisi 14. bölüm fragmanı yayınlandı. Gülseren ölümle burun buruna kalırken, Hazal ve Dilara arasında ipler kopuyor

Paramparça dizisi 14. ve yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Paramparça 14. bölümde Özkan ve Gülseren büyük bir aile içi şiddet yaşarken, Cihan’ın babası Rahmi’nin ise komalık edene kadar dövdüğü Alper yaşam savaşı verecek.

Paramparça dizisi 2 Mart Pazartesi akşamı 14. bölümüyle ekranda olacak. Paramparça dizisi 14. bölümde Dilara ve öz kızı Hazal arasına ipler kopuyor. Hazal dün akşam ekrana gelen 13. bölümde annesi Dilara’nın Hazal yada Cansu arasındaki tercihini duymuş ve şoke olmuştu.

DİLARA VE HAZAL ARASINDA İPLER KOPUYOR

Dilara Cihan’a kızını isteyen Özkan için Hazal’ı vermeyi teklif ederken, Hazal konuşmalara şahit olmuştu. Yeni bölümde yaşadığı travmanın etkisiyle iyice çileden çıkan Hazal okuldaki en yakın arkadaşına saldırıyor. Yaşanan olaydan sonra okula gelen annesi Dilara ise Hazal’a rest çekiyor.

ÖZKAN GÜLSEREN’E SALDIRIYOR

Diğer yandan son bölümde Özkan’ın kapıyı kırarak odasına girdiği Gülseren ise Özkan’a yumruk attıktan sonra evi terketmeye çalışırken Özkan’ın saldırısına uğruyor. Özkan camdan düşerken Gülseren’i kollarından yakalıyor ancak yaşanan bu şiddet sonra Özkan polis tarafından gözalatına alınıyor.

Haberin Devamı