Gazete Vatan Logo

Paramparça 92. bölümde Dilara'nın zor günleri!

Paramparça 92. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Star Tv ekranlarının ilgi ile takip edilen dizisi Paramparça 92. bölümde Harun'u kaybeden Dilara zor zamanlardan geçiyor. Paramparça 92. yeni bölümüyle bu akşam saat 20:00'de ekranlara gelecek...

Paramparça 92. bölümde Dilara'nın zor günleri!

Paramparça nefesleri kesecek bir bölümle daha ekranlara gelmeye hazırlanıyor. 92. yeni bölüm fragmanı yayınlanan Paramparça'da Hazal, Damir ile olan ilişkini inkar ediyor. Dilara ise Harun'u kaybetmenin acısını yaşıyor. Paramparça her Pazartesi saat 20:00'de Star Tv ekranlarında izleyici ile buluşuyor...

PARAMPARÇA 92. BÖLÜM FRAGMANI

HAZAL İNKAR EDİYOR

Hazal ile Damir’in samimi fotoğraflarını gören Cihan soluğu Hazal’ın yanında alır. Cihan’ın öfkesine anlam veremeyen Hazal, Damir ile olan ilişkisini inkar eder. Cihan, Hazal’ın ardından Damir’in kulübüne giderek Damir’i, ailesinden uzak durması konusunda uyarır.

KİM BU GİZEMLİ ARKADAŞ?

Ozan bir anda karşısına çıkan gizemli kişi ile samimiyeti ilerletir. Ne kadar büyük bir tehlikenin içinde olduğunu fark etmeyen Ozan diğer taraftan da tıpkı Özkan ve Rahmi Bey gibi elmas kaçakçılarının ölüm listesindedir...

DİLARA’NIN ZOR GÜNLERİ

Harun’u kaybetmenin acısıyla baş başa kalan Dilara’ya zor günlerinde en büyük destek yine Cihan’dan gelir. Öte yandan Rahmi Bey’in Dilara’yı zorda bırakacak bir planı vardır. Başı beladan kurtulmayan Asuman ise karşısında polisleri bulur.

Haberin Devamı

Yayın Günü: 20 Şubat Pazartesi

Yayın Saati: 20.00

PARAMPARÇA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yaşanan çatışmada çok kişi vurulur. Harun’a ambulansta ilk müdahale yapılır. Bu sırada, Mithat’ın da polis olduğu da ortaya çıkmıştır. Başta Hazal olmak üzere herkes şoktadır. Harun’un durumunun ağır olduğunu öğrenen Dilara’ya en büyük desteği Cihan verir.

Gelen ölüm haberi ile herkes kahrolur… Cihan, Damir’in bu işte parmağı olduğundan şüphelense de, elinde delil yoktur. Üstelik aynı çatışmada Damir’in de vurulmuş olması Cihan’ın kafasını karıştırır.

Peşindeki adamları atlatamayınca yardım istemek için Damir’e giden Asuman gerçeklerle yüzleşir. Damir ise Hazal’a kendisiyle ilgili bazı bilgiler verir. Damir’in anlattıkları, Hazal’ın Damir’e daha da bağlanmasına yol açar.