Gazete Vatan Logo

Paramparça 87. bölümünde Dilara ölecek mi?

Paramparça 87. bölüm fragmanı yayınlandı. Paramparça'nın yeni bölümünde Ozan ile tartışan Dilara'nın kaza geçirmesi herkesi merakta bıraktı. Hastaneye kaldırılan Dilara hayatını mı kaybedecek? Tüm gelişmeler bu akşam Paramparça'da olacak.

Paramparça 87. bölümünde Dilara ölecek mi?

Paramparça bu akşam da heyecan dolu gelişmeleriyle ekranlara gelecek. Paramparça'nın 87. bölümünde Dilara'nın kazası herkesi perişan eder. Hastaneye toplanan sevdikleri onun için dua eder. Dilara ölüp diziden ayrılacak mı yoksa iyileşecek mi? Tüm cevaplar bu akşam Paramparça'da...

Endemol Türkiye'nin yapımcılığını üstlendiği Paramparça dizisinin başrollerinde Erkan Petekkaya ve Ebru Özkan Saban gibi başarılı isimler yer alıyor. Paramparça her Pazartesi saat 20:00'da Star'da ekranlara geliyor.

PARAMPARÇA 87. BÖLÜM FRAGMANI

PARAMPARÇA 87. BÖLÜM ÖZETİ

DİLARA ÖLECEK Mİ?

Gerçekleri öğrenen Ozan Dilara ile tartışmaya başlar. Dilara üzerine gelen otobüsü son anda fark etiği için kaza geçirir ve hastaneye kaldırılır. O sırada bulunan bir kapkaççının Dilara'nin çantasını çalması üzerine kayıtlara, ‘40’lı yaşlarında, ağır yaralı kadın. Üzerinden kimlik çıkmadı’ olarak geçen Dilara'ya ne olacak.

Öte yandan Selma’nın polise çalıştığını anlayan Damir harekete geçer. Hazal, bir iş bahanesiyle karşısına çıkan ve kendisini işadamı Demir Yankı olarak tanıtan Damir’e karşı iyi niyetli yaklaşır ancak Damir, Hazal’ı görür görmez tüm hayatının değişeceğini anlamıştır. Peki Paramparça'nın bu akşamki bölümünde neler yaşanacak?

Haberin Devamı