Gazete Vatan Logo

Paramparça 84. yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Pazartesi akşamları ekranlara gelen Paramparça dizisinin 84. yeni bölümü dün akşam yayınlanmadı. Paramparça'nın yeni bölümü neden yayınlanmadı? Paramparça ne zaman ekranlara gelecek? Tüm bu soruların cevapları haberimizde yer alıyor.

Paramparça 84. yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Pazartesi günlerinin fenomen dizisi Paramparça'nın dün akşamki bölümü merakla bekleniyordu fakat yayınlanmadı. İstanbul Beşiktaş'ta yaşanan terör saldırısından dolayı ülkede dün yas ilan edildi. Bu sebeple pek çok kanal yayın akışını değiştirdi, bunların içinde Paramparça'da yer aldı. Paramparça 19 Aralık Pazartesi akşamı 84. bölümüyle ekranlara gelecek.

Başrollerinde Erkan Petekkaya, Ebru Özkan Saban, Tolga Tekin, Nursel Köse, Barış Falay, Mine Tugay, Ahu Yağtu, Sinem Öztürk, Alina Boz, Burak Tozkoparan, Leyla Tanlar gibi usta isimlerin yer aldığı Paramparça'nın yapımcılığını Endemol Shine Türkiye üstleniyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Altan Dönmez yer alıyor.

PARAMPARÇA 84. BÖLÜM ÖZETİ

CANSU KORKUTUYOR

Kucağında Emre bebek ile Hazal’ın kapısına dayanan Cansu ne kadar büyük bir yanlış yaptığının farkında değildir. Cansu’nun ruh hali Hazal’ı korkutur ancak Emre bebek her ikisini de daha çok korkutacaktır.

PARAMPARÇA 84. BÖLÜM FRAGMANI

BÜYÜK ŞOK YAŞIYOR

Mithat ise Hazal’a aşık olmuş ancak polis olduğunu açıklayamayacağı için bu ilişkiyi bitirmeye karar vermiştir. Mithat’ın evine giden Hazal, gördüğü manzara karşısında yıkılır. Rahmi, Asuman ve Candan’ın ipliğini pazara çıkarmaya kararlıdır.

Haberin Devamı

DEMİR YALIDA!

Cansu’nun Emre’yi kaçırdığını öğrenen Dilara, Cansu’yu bulmak için evden çıkar. Döndüğünde Demir’i Alaz ile baş başa bulur. Dilara çaresizdir. Harun ise Dubrovnik’te başını derde sokmuş, evde olup bitenlerden habersizdir. Dilara, Cihan’dan yardım ister.

PARAMPARÇA 84. BÖLÜM 2. FRAGMANI

PARAMPARÇA 84. BÖLÜM 2. FRAGMANI