Gazete Vatan Logo

Paramparça 76. bölüm fragmanında Selma, Harun ve Cihan arasındaki gelişmeleri nasıl etkileyecek?

Paramparça dizisinin 76. bölüm fragmanı yayınlandı. Cansu hastalığını öğreniyor ve bu haberle yıkılarak hasta olduğunu kabul etmiyor. Paramparça dizisine yeni katılan Selma, Cihan ve Harun arasındaki gelişmeleri önemli ölçüde etkiliyor. Tüm yaşananlar Paramparça'nın bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümünde...

Paramparça 76. bölüm fragmanında Selma, Harun ve Cihan arasındaki gelişmeleri nasıl etkileyecek?

Paramparça dizisinin 76. bölümünde de yaşanan heyecanlı olayların arkası kesilmiyor. Paramparça'nın yeni bölümünde Cansu ve kardeşi barışıyor. Harun'a hesap soran Dilara, Cihan'ın canına kasteden kişiyi neden polise ihbar etmediğini soruyor. Çok daha fazlası Paramparça'nın bu akşam yayınlanacak yeni bölümünde olacak.

Endemol Shine Türkiye'nin yapımcılığını üstlendiği Paramparça dizisinde başrol oyunculuğunu Mine Tugay, Barış Falay, Erkan Petekkaya, Ebru Özkan Saban paylaşıyor. Paramparça Pazartesi akşamları saat 20:00'de Star TV'de yayınlanıyor.

Cihan’a Kara Haber

Asuman, Harun’a Yaklaşıyor

Dilara, yalıdaki varlığından iyice rahatsız olduğu Asuman ile büyük bir tartışma yaşar. Yalıyı terk eden Asuman’ı geri getiren Harun olur. Harun henüz Asuman ve Candan arasındaki ilişkiden haberdar olmadığı gibi, Asuman’ın kendisine gösterdiği tuhaf yakınlıktan da rahatsızdır.

Maide Hanım’ın Nefreti Büyür

Maide Hanım, Harun ve Dilara’yı barışma yemeğine davet eder. Tam her şey yoluna giriyor derken, Ozan evi basıp Harun’dan teknedeki patlamanın hesabını sorar. Maide Hanım gerçeği itiraf etmek zorunda kalır. Ölümün kıyısına gelen Maide Hanım’ın artık kaybedecek bir şeyi kalmamıştır. Hazal’ı çağırarak yeni planını devreye sokar.

Haberin Devamı

Cansu’nun Durumu Ciddi

MR sonucun temiz çıkması Cansu’yu rahatlatır. Ancak Cihan ve Deniz, Cansu’nun hastalığı ile ilgili bir başka belirtiyi fark eder. Artık durum çok ciddidir. Cansu’nun hastalığından dolayı gözü dünyayı görmeyen Cihan, peşindeki gizemli kadının da, içinde bulunduğu tehlikenin de farkında değildir.

Sinem Öztürk Paramparça'da!

Yapımcılığını, Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği, başrollerini Erkan Petekkaya, Ebru Özkan Saban, Barış Falay ve Mine Tugay’ın paylaştıkları ‘Paramparça’nın oyuncu kadrosuna, Sinem Öztürk de katıldı. İzleyicinin merakla beklediği Öztürk, ‘Paramparça’nın 10 Ekim Pazartesi akşamı yayınlanacak 75’inci bölümünde ilk kez ekrana gelecek. Selma adlı gizemli bir kadını canlandıracak olan Öztürk’ün yolu Erkan Petekkaya (Cihan) ve Barış Falay (Harun) ile kesişecek.

Haberin Devamı

Başarılı oyuncu, daha önce, ‘Arka Sıradakiler’, ‘Huzur Sokağı’ ve ‘Kiralık Aşk’ gibi dizilerde rol aldı ve canlandırdığı karakterlerle izleyicinin takdirini kazandı. Sinem Öztürk, ‘Kiralık Aşk’ dizisinde canlandırdığı ‘Yasemin’ karakteri ile de, ‘2. Türkiye Gençlik Ödülleri’nde ‘En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu’ ödülünü aldı.

‘Paramparça’ heyecan ve sürprizlerle dolu yeni bölümü ile Pazartesi (17 Ekim) akşamı, saat 20.00’de Star’da.