Gazete Vatan Logo

Paramparça 74. bölümü ile bu akşam ekranlara geliyor!

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Paramparça’nın yayınlanan son bölümünde Cihan’ın geri dönüşü herkesi şaşırttı. Paramparça’nın yeni bölümde Cansu’nun hastalığının Cihan ve Dilara’yı yakınlaştırması Harun’u delirtiyor! Paramparça 74. yeni bölümü ile bu akşam Star TV ekranlarından izleyicilerle buluşacak.

Paramparça 74. bölümü ile bu akşam ekranlara geliyor!

Ekranların sevilen dizisi Paramparça yeni sezona hızlı bir giriş yaptı. Hayranlarının büyük bir merakla beklediği Paramparça’nın yeni bölüm fragmanları herkesi oldukça heyecanlandırdı. Merakla beklenen Paramparça 74. Bölümüne dair merak edilenleri sizler için bu haberimizde derledik.

Endemol Shine Türkiye’nin yapımcılığını üstlendiği, başrollerini Erkan Petekkaya, Ebru Özkan Saban, Barış Falay ve Mine Tugay paylaşıyor. Yönetmenliği Altan Dönmez’e, senaryosu Ayfer Tunç’a ait olan Paramparça her Pazartesi 20.00’da Star TV ekranlarında…

PARAMPARÇA 74. BÖLÜM FRAGMANI

PARAMPARÇA 74. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Asuman’ın yalıya yerleşmesinden son derece rahatsız olan Dilara, avukattan aldığı haber ile şoka girer. Asuman bundan böyle ne İstanbul’dan ne de yalıdan gidecek gibi değildir… Hazal’ı avucunun içine alan Asuman, Ozan’ın da kapısını çalar.

Cansu’nun hastalığı Deniz ile Cihan’ı bir araya getirir. Duyduklarına inanmakta zorlanan Cihan, Dilara’ya durumu anlatır. İkisinin de tek amacı, Cansu’nun yanında olmaktır ancak Harun cephesinde bu görüşmeler hiç iyi niyetli karşılanmaz.

Haberin Devamı

Burhan ile ilgili bildiği acı gerçeği Deniz’e açıklayan Cihan, Cansu’dan hiç beklemediği bir tepki görür. Burhan, imzalattığı senet ile elinde tuttuğu Özkan’dan, Cihan’a karşı ajanlık yapmasını ister. Burhan, yıllardır bilendiği Cihan ile kendi yöntemleri ile yüzleşecektir.

PARAMPARÇA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Rahmi Bey’in cesedini teşhis etmek için İstanbul’a dönen Cihan gördüğü karşısında şaşkına döner. Maide, Cihan’ı öldürmek için planladığı tekne patlamasından Cihan’ın sağ kurtulduğunu ama bir çocuğun ölümüne sebebiyet verdiğini öğrenir. Öte yandan, Ozan’ın tuzağına düşen Maide, bu işte Hazal’ın da parmağı olduğunu düşünmektedir.

Hazal’ın zayıf noktalarını keşfeden ve onu avucunun içine alan Asuman, Dilara’nın can düşmanı Candan ile de bağlantıdadır. Harun’un aşırı kıskançlığı ve verdiği tepkiler Dilara’yı ürkütmeye başlamıştır. Dilara ile Cihan’ın buluşması, Asuman’ın Dilara’nın hayatını karıştırmak için bulunmaz fırsattır.

Haberin Devamı

Cansu’nun hamileliği herkesi çok sevindirir; ama doktoru durumdan endişelidir. Deniz, doktordan duydukları karşısında sarsılırken Cansu, Cihan’a kendisini affettirmenin yollarını aramaktadır. Ozan bir plan yapar ve Cansu çok özlediği babasının karşısına çıkar. Deniz’in babası Burhan da Özkan üzerinden başka bir hesap içerisindedir…

PARAMPARÇA SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

PARAMPARÇA YENİ SEZONDA NELER YAŞANACAK?

İki sezondur izlenme rekoru kıran ‘Paramparça’ birbirinden güçlü oyuncular ve hikayesi ile üçüncü sezonda yine zirveye yerleşmeye hazır.

Endemol Shine Türkiye’nin yapımcılığını üstlendiği, başrollerini Erkan Petekkaya, Ebru Özkan, Barış Falay ve bu sezon diziye dahil olan Mine Tugay’ın paylaştığı ‘Paramparça’ daha sezonun ilk bölümünde olayların örgüsü ve hikayedeki yeni gelişmelerle izleyiciyi ekrana kilitleyecek.

Yönetmenliği Altan Dönmez’e, senaryosu ise Ayfer Tunç’a ait olan ‘Paramparça’nın merakla beklenen ve sürprizlerle dolu yeni bölümünde olaylar iyice içinden çıkılmaz bir hal alacak…

Haberin Devamı

Büyük aşk yaşadığı Ayşe’yi kollarında kaybeden, öte yandan ailesinin tamamen dağılmasına dayanamayan Cihan, şirketlerini çocuklarına devrederek bir sahil kasabasına yerleşir. Burada kendisiyle ve geçmişiyle yüzleşirken yine ne kadar büyük bir tehlikenin içinde olduğundan habersizdir…

Kızı gibi sevdiği iki kadını da Cihan yüzünden kaybettiğine inanan Maide Hanım’ın Cihan’a olan kini günden güne artmaktadır.

Özgür ile yaşadığı kavga sırasında onu bıçaklayan Hazal, bu işten sıyrılır ama artık ömür boyu bir düşmana bağımlıdır.