Gazete Vatan Logo
Magazin Paramparça 55. bölüm fragmanında Özkan'ın başı belada!-izle

Paramparça 55. bölüm fragmanında Özkan'ın başı belada!-izle

Star Tv ekranının reyting rekorları kıran dizisi Paramparça 55. bölüm fragmanı yayınlandı. Pazartesi ekrana gelecek olan Paramparça 55. bölüm fragmanında Cihan ve Ayşe arasında yeni bir aşk mı doğacak? Paramparça 55. bölüm fragmanında Harun deliye dönecek. Nefes kesecek Paramparça 55. bölüm fragmanı ve tüm detayları haberimizde...

Paramparça 55. bölüm fragmanında Özkan'ın başı belada!-izle

PARAMPARÇA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Cihan, nikahına gidebilecek mi?

Dilara ile evlilik için gün alan Cihan aynı gün şirket adına bir toplantıya katılır. Aynı anda bir başka sebepten aynı otelde bulunan psikiyatrist Ayşe yanlışlıkla toplantı odasına girer. Yaşanacak bir takım olaylar Cihan ile Ayşe’nin yollarını kesiştirir. Aynı dakikalarda Dilara nikah salonunda Cihan’ı beklerken bambaşka bir sürpriz ile karşılaşır.

PARAMPARÇA SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Candan’ın Başı Dertte

Yıldırım’ı avucunun içine alan Candan, böylece Cihan’ın şirket sırlarını öğrenir. Harun ile yeniden yakınlaşmak için bunları kullanmak isteyen Candan, Harun’a öyle büyük bir zarar verir ki, bu kez kurtuluşu yoktur. Harun, Candan’a duyduğu öfke ile silahına sarılır. Harun’un kendisini öldüreceğini anlayarak kaçmaya başlayan Candan koştuğu yerin ölüme gittiğinin farkında değildir.

Paramparça'da yıldızlar geçidi!

İki sezondur Pazartesi gecelerinin lideri olan ‘Paramparça’, kadrosuna iki yeni isim daha kattı. Başarılı oyuncu, Şükran Ovalı ‘Psikiyatrist Ayşe’ karakterini canlandırırken, usta oyuncu Hümeyra ise Harun (Barış Falay)’un halası Maide olarak izleyicinin karşısına çıkıyor.
Yapımcılığını, Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği, başrollerini Nurgül Yeşilçay, Erkan Petekkaya, Ebru Özkan ve Barış Falay’ın paylaştığı, senaryosu Yıldız Tunç’a, yönetmenliği Altan Dönmez’e ait ‘Paramparça’, kadrosuna kattığı iki yıldız oyuncuyla izleyicisine sürpriz yapacak.
Güçlü oyuncu kadrosuyla hem Türkiye’de hem dünya çapında izlenme rekorları kıran ‘Paramparça’da diziye giren yeni karakter, yeni hikayelerin de başlangıcı olacak.
HÜMEYRA ‘HALA’, ŞÜKRAN OVALI ‘PSİKİYATRİST’
Daha önce, ‘Unutursam Fısılda’ ‘Babam ve Oğlum’, ‘Dedemin İnsanları’ gibi büyük gişeli sinema filmlerinin yanında ‘Hatırla Sevgili’, ‘Avrupa Yakası’, ‘Yalan Dünya’ gibi dizilerle izleyicinin gönlünde yer eden Hümeyra, Harun (Barış Falay)’un halası Maide karakteri ile dahil olurken, ‘Bir Bulut Olsam’, ‘Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi’, ‘Leyla İle Mecnun’, ‘Şeref Meselesi’ gibi sevilen pek çok dizide rol alan Şükran Ovalı ise ‘Paramparça’da ‘Psikiyatrist Ayşe’ olarak ekrana gelecek.
‘Paramparça’ yepyeni bölümleriyle her Pazartesi Star’da.

Haberin Devamı