Gazete Vatan Logo
Magazin Paramparça 47. bölüm fragmanında Dilara gerçekleri öğreniyor-izle

Paramparça 47. bölüm fragmanında Dilara gerçekleri öğreniyor-izle

Star Tv'nin reyting rekorları kıran dizisi Paramparça 47. bölüm fragmanı yayınlandı. Paramparça 47. bölüm fragmanında Cihan sonunda Dilara'yı ikna ediyor. Paramparça 47. bölüm fragmanında Gülseren ve Cihan Özkan için kavga ediyor. Paramparça 47. bölüm fragmanı ve tüm detayları haberimizde..

Paramparça 47. bölüm fragmanında Dilara gerçekleri öğreniyor-izle

Star Tv'nin hırs, entrika ve aşkla harmanlanan dizisi Paramparça yeni bölüm fragmanı yayınlandı, izleyicileri heyecanlı bekleyiş sardı. Nurgül Yeşilçay, Erkan Petekkaya, Ebru Özkan, Barış Falay, Cemal Hünal gibi başarılı isimlerin başrollerini paylaştığı Paramparça bu hafta 47. bölümüyle ekrana gelecek.

Son yaşananlar ardından merakla beklenen dizinin yeni bölümünde Cihan VE Harun arasındaki düşmanlık Dilara'ya da sıçrıyor. Dilara bütün gerçeği öğrenince hayal kırıklığına uğruyor. Peki Dilara artık ne yapacak? Hazal yine olay çıkarmaya devam ediyor. Sürprizlerin, olayların ve şaşırtıcı gelişmelerin eksik olmadığı Paramparça yepyeni bölümle 28 Aralık Pazartesi 20:00'da Star Tv'de!

PARAMPARÇA SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

DİLARA HAMİLE, CANDAN ŞOKTA

Hamile olduğunu öğrenen Dilara, bebeğini doğurup doğurmamakla ilgili endişelerini açmak için en yanlış kişi olan Candan’ı seçer. Dilara’nın hamileliği ile şoka giren Candan, Harun ile Dilara’nın evleneceklerini anlayınca Cihan ile işbirliği yapmaya karar verir.

Haberin Devamı

“KARDEŞİMİN KATİLİSİN!”

Dilara’nın düşmanı Harun ile evleneceğini öğrenen Cihan da Harun’u bitirmek için Candan’dan faydalanması gerektiğinin farkındadır. Cihan ve Harun arasındaki yüzleşmede Harun ‘kardeşinin katili’ olarak gördüğü Cihan’a kinini kusar. Dilara ise tüm gerçeklere kulağını tıkamıştır.

HAZAL EVDEN GİDİYOR

Cihan ile evlilik hazırlığında olan ve kendisine gelinlik seçen Gülseren, Cihan’la buluşacağı şık restoranda kendisi hakkında konuşulanlara tanık olur. Sinir içinde restoranı terk eden Gülseren evde de Hazal’ın aşağılamalarına maruz kalır. Artık Hazal ile yaşaması mümkün değildir. Gülseren’in evden kovduğu Hazal bunu yine Cansu’nun canını yakmak için bir fırsat olarak kullanır.

NURGÜL YEŞİLÇAY PARAMPARÇA'DAN AYRILACAK MI?

Mesut Yar’ın bugünkü yazısında Nurgül Yeşilçay’ın ne zaman ayrılacağını yazdı. İşte o yazıdan bir bölüm:

”Dizinin şu anda 47’nci bölümü çekiliyor. 52’nci bölümde ise ana karakterlerden Nurgül Yeşilçay diziden ayrılıyor… Peki, meselenin gerçeği Erkan Petekkaya’nın “öpüşmeme kanunu mu” dersiniz? Hayır. Bu bireysel bir kafa dinleme hareketi. İşi ayrılma noktasına getiren küçük nedenlerin birikip bir çağlayana dönüşmesi de diyebiliriz… ” 52 bölümlük anlaşması olan Yeşilçay, yapımcıyla görüşerek sözleşmeyi uzatmak istemediğini açıkladı. Oyuncu, 52. bölümde ekrana gelecek düğün sahneleriyle izleyiciye veda edecek.

Haberin Devamı