Gazete Vatan Logo
Magazin Paramparça 44. bölüm fragmanında büyük şok-izle

Paramparça 44. bölüm fragmanında büyük şok-izle

Star Tv ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Paramparça dün akşam yepyeni bir bölüm ile ekrana geldi ve izleyenleri ekrana kilitledi Paramparça dün akşam yayınlanan son bölüm ardından 44. bölüm fragmanı yayınlandı. Peki Paramparça 44. bölüm'de neler yaşanacak? İşte ayrıntılar...

Paramparça 44. bölüm fragmanında büyük şok-izle

Pazartesi akşamlarının heyecan dozu yüksek dizisi Paramparça yepyeni bölümleriyle ekrana kilitlemeye devam ediyor. Nurgül Yeşilçay, Erkan Petekkaya, Ebru Özkan, Barış Falay, Cemal Hünal gibi başarılı isimlerin kadrosuna yer aldığı dizi bu hafta 43. bölümü ile izleyici karşısına çıktı.

Yaşanan gelişmeler ardından büyük bir merakla beklenen Paramparça 43. bölümünde Yedigöller'in masalsı ortamında Gülseren ile romantizm dolu bir gün geçiren Cihan'ın mutluluğu kısa sürdü. Arka arkaya yaşanan gelişmeler ardından düşmanının Harun olduğunu anladı. Sürprizlerle dolu Paramparça son bölümü dün akşam saat 20.00'de Star Tv ekranlarına geldi. Dün akşam yayınlanan heyecan dolu sahneleri ile izleyenleri ekrana kilitleyen Paramparça 44. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte ayrıntılar...

PARAMPARÇA 44. BÖLÜM ÖZETİ

Paramparça dün akşam yayınlanan nefes kesen son bölümde Cihan Dilara'yı kendi silahıyla vurdu. Bu dakikadan sonra heyecanlı bekleyiş başladı. Yayınlanan son bölüm ardından Paramparça 44. bölüm fragmanı yayınlandı. Paramparça 44. bölüm fragmanında Cihan Dark Şirketler Grubunun başına tekrar geçecek. Çok büyük bir antlaşmaya imza atarak Şirketi eski günlerine kavuşturmaya çalışacak.

Haberin Devamı

Bunu duyan Harun çılgına dönecek. Canan Dilarayı Gülseren'e karşı dolduruşa getirmeyi sürdürecek. Ozan annesinin hayatında biri olduğunu babasına açıklarken Dilara Ve Harun'u öpüşürken yakalayacak. Heyecanın dorukta olacağı Paramparça 44. bölüm fragmanı ile 7 Aralık Pazartesi akşamı saat 20:00'da Star Tv'de

PARAMPARÇA 44. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

RAHMİ BEY OĞLUNA İHANET ETTİ Mİ?
Cihan, Yedigöller’in masalsı ortamında evlilik teklifinde bulunduğu Gülseren ile nişanlanır. Her ikisi de tanıştıkları günden bu yana hayatlarının en mutlu günlerini geçirirlerken, Cihan aldığı bir telefonla apar topar İstanbul’a dönmek zorunda kalır. Cihan’ın hayatında değişim başlamıştır. Rahmi Bey’i tuzağa düşüren Harun ondan, Cihan’ın bilgisayarına casus program yerleştirmesini ister.
OZAN ANNESİNİN PEŞİNDE
Gerginliği günden güne artan Ozan ise, annesi Dilara’nın hayatında biri olduğundan emindir. Dilara’ya “Geceyi nerede geçirdin” diye soran ancak yanıt alamayan Ozan bu kez Harun’un kapısını çalar. Dilara’ya olan nefreti günden güne artan Candan ise Harun’un, Dilara’ya karşı olan hislerine artık kayıtsız kalamaz ve kontrolünü kaybeder.
HESAPLARI AŞAN AŞK…
Ardı ardına yaşanan olaylar Cihan’a, hayatını mahvetmeye ant içen kişinin Harun olduğunu ispatlar. Ancak Cihan, Harun’un ne kadar ileri gidebileceğini hesaba katmamıştır. Hesaba katılmayan bir başka durum ise, Harun ve Dilara’nın günden güne büyüyen aşkıdır.

Haberin Devamı