Gazete Vatan Logo
Magazin Paramparça 39. bölüm fragmanında nefesler tutulacak-izle

Paramparça 39. bölüm fragmanında nefesler tutulacak-izle

Star Tv ekranlarının fenomen dizisi Paramparça 39. bölüm fragmanında nefesler tutulacak. Paramparça 39. bölümde Cihan'ı bekleyen şok ne? Dilara'nın sinsi planı ne? Paramparça 39. bölüm fragmanı ve tüm detayları haberimizde...

Paramparça 39. bölüm fragmanında nefesler tutulacak-izle

PARAMPARÇA 39. BÖLÜM FRAGMANI

Başrollerini Erkan Petekkaya ile Nurgül Yeşilçay’ın paylaştığı, yönetmenliğini Altan Dönmez’in üstlendiği Paramparça yeni bölümü için heyecan dorukta. İzleyicinin merakla beklediği Paramparça 39. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Paramparça 39. yeni bölüm fragmanı ve detayları...

Paramparça

Dilara sinsi planlar yapıyor

Dilara, cezaevinden çıkacağını hiç ummadığı Cihan’ı ansızın karşısında görünce şoke olur. Cihan, Dilara’nın davranışlarında bir gariplik olduğunu sezer ve 20 yıllık karısının kendisini sırtından hançerlediğini öğrenmesi uzun sürmez. Ancak Dilara, Cihan’a en büyük darbesini henüz vurmamıştır.

Ozan'ın büyük hatası!

Dilara, Cihan’ın suçsuz olduğunu ortaya çıkartacak bilgisayarın peşine düşer. Kapısına dayandığı Gülseren’i ve Hazal’ı da tehdit eder. Öte yandan Ozan çok büyük bir hata yaparak tüm ailenin geleceğini tehlikeye atar. Rahmi Bey ise, cezaevinde artık iyiden iyiye bunalmıştır ve Dilara ile işbirliği yapmaya karar verir.

PARAMPARÇA 38. BÖLÜM ÖZETİ

Haberin Devamı

Cihan, polislerin tüm baskılarına rağmen kendisini ve Rahmi Bey’i temize çıkaracak görüntülerin olduğu bilgisayarın yerini söylemez. Hazal’ı korumak için sahip olduğu her şeyden vazgeçen Cihan, Rahmi Bey ile birlikte cezaevine gönderilir. Gülseren, bu zor günlerde Cihan’ın en büyük destekçisidir.
Cezaevinde görüşme odasına çağrılan Cihan, karşısında Harun’u görünce şaşkınlığını gizleyemez. 20 yıldır görüşmeyen Cihan ile Harun arasında eski defterler açılır. Cihan burnunun dibindeki tehlikenin farkında değildir.
Cihan’ın sahip olduğu her şeyi; karısını, çocuğunu, malını, mülkünü elinden almak için intikam yemini eden Harun fırsatları iyi değerlendirir ve Dilara ile yakınlaşır. İkili artık yalıda baş başadır ancak Dilara’yı büyük bir sürpriz beklemektedir.