Gazete Vatan Logo
Magazin Paramparça 37. yeni bölüm fragmanında Cihan tutuklanacak mı-izle

Paramparça 37. yeni bölüm fragmanında Cihan tutuklanacak mı-izle

Paramparça 37. yeni bölüm fragmanı nefesleri kesti. Cihanın başı belada mı? Gülseren Hazalın yalanını öğrenince ne tepki verecek? Paramparça 37. yeni bölüm fragmanı ve detayları haberimizde

Paramparça 37. yeni bölüm fragmanında Cihan tutuklanacak mı-izle

Star Tv'nin sevilen dizisi Paramparça 37. bölüm fragmanı ile izleyenleri heyecan dolu dakikalar bekliyor.Rahmi Gürpınar hapis cezası alacak mı? Cihan Gürpınar hapse girecek mi? Hazal tutuklanacak mı ? Özkan'nın karısı ölecek mi? Paramparça 37. bölümde neler olacak? Tüm bu soruların cevabı Paramparça 37. bölüm fragmanında...

PARAMPARÇA 37. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

PARAMPARÇA 36. BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Cihan ve Gülseren için yeni bir hayat

Dilara’nın boşanma isteğiyle sarsılan Cihan, daha önce “Asla boşanmayacağım” diyen Dilara’daki bu ani değişikliğin sebebini merak eder. Gülseren ise Dilara’nın bu kararından kendisini sorumlu tutar. Cihan ve Gülseren için artık yepyeni bir hayat başlar.

Harun, planını adım adım ilerletiyor

Cihan’ı bitirmek için kurguladığı intikam planını adım adım ilerleten Harun, bu kez Rahmi Bey’e çengel atar. Rahmi Bey’i kolaylıkla tuzağına düşüren Harun’un yeni hedefi yine aileden biridir. Öte yandan Cihan’ın cephesinde işler iyice sarpa sarar. Şirketteki maliye denetimi Cihan’ın sonu gibi görünmektedir.

Haberin Devamı

Hazal'ın foyası ortaya çıkıyor mu?

Yürüyebildiğini herkesten gizleyen Hazal’ı yakalayan Keriman, gizlice çektiği görüntülerle Hazal’ı tehdit eder. Hazal ise Keriman’dan gelecek tehlikeyi anlamış, bir dediğini iki etmemektedir. Hazal’ın foyasının ortaya çıkması an meseledir ve kimse, hırsızlık kısmını hesaba katmamıştır.