Gazete Vatan Logo
Magazin Paramparça 36.Yeni bölüm fragmanında heyecan dorukta-izle

Paramparça 36.Yeni bölüm fragmanında heyecan dorukta-izle

Pazartesi günlerinin vazgeçilmezi haline gelen Star TV'nin fenomen dizisi Paramparça 35. bölümü ile izleyenleri ekran başına kilitlemişti. Peki Paramparça 36.yeni bölüm fragmanında neler yaşanacak tüm detaylar haberimizin devamında...

Paramparça 36.Yeni bölüm fragmanında heyecan dorukta-izle

Paramparça 36. bölüm fragmanını yayınladı. Son bölümü ile herkese heyecan dolu dakikalar yaşatan Paramparça yeni bölümde yer yerinden oynayacak. Cansu, Hazal'ın numara yaptığını öğrenince ne olacak?

Dilara boşanmayı kabul ediyor. Peki bunun arkasında başka bi plan mı var? Cihan'ın düşmanları hala peşinde. Paramparça 36. bölüm ile 12 Ekim Pazartesi günü STAR TV'de...

PARAMPARÇA 36. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDEN GERİYE KALANLAR

Paramparça son bölümünde; Ozan'ın kendisine doğrulttuğu silah ile karşı karşıya kalan Gülseren ani bir karar almak zorunda kaldı. Öte yandan, Harun da Cihan'a en büyük zararı Gülseren üzerinden verebileceğini anladı.

Dilara ile yıllar sonra yeniden yan yana gelen Harun artık Cihan'ın çok yakınındaydı. Cihan'ın sadece işleri değil, aile hayatı da sarpa sarmaktaydı. Ozan ile arasındaki uçurum hızla açılan Cihan çaresizdir. Yalıda keyif süren tek kişi olan Hazal da Keriman'a yakalandı.

Hazal'ın yürüyebildiğini fark eden Keriman, bu bilgiyi hemen şantaja çevirdi. Paramparça 35. bölümünde yalnızlıktan Candan'a sığınan ve onun dostluğuna bir kez daha inana Dilara ise kendisini ve ailesini ne büyük bir ne büyük tehlikeye sürüklediğinin farkında değildi.

Haberin Devamı

Dilara hem kendisinin hem de etrafındakilerin hayatını kökünden değiştirecek bir karar alarak herkesi şoka soktu.