Gazete Vatan Logo
Magazin Paramparça 34.bölüm fragmanında heyecan dorukta-izle

Paramparça 34.bölüm fragmanında heyecan dorukta-izle

Paramparça 34.bölüm fragmanı yayınladı. Sevilen dizinin ekrana gelen son bölümünde Cihan ve Dilara'ya yıllardır kin besleyen Harun, intikam hazırlığındaydı!Peki, heyecanla beklenen Paramparça yeni bölümde neler yaşanacak? Detayları haberimizde...

Paramparça 34.bölüm fragmanında heyecan dorukta-izle

Geçtiğimiz sezonda reytigleri alt üst eden Paramparça'nın ikinci sezonu da bir hayli iddialı başladı. Yayınlandığı her hafta dizi severleri ekrana bağlamayı başaran, heyecan dozu yüksek sahneleriyle hafızalara kazınan Paramparça 33. bölümüyle devam etti. Her hafta büyük bir merakla beklenen ve heyecanla izlenen dizinin son bölümüne kadroya yeni sezonda dahil olan usta oyuncu Barış Falay'ın canlandırdığı Harun karakteri damga vurdu. Hayatındaki en değerli insanı kaybetmesinden Cihan'ı sorumlu tutan Harun, intikam almaya kararlıydı.

Nurgül Yeşilçay, Erkan Petekkaya, Ebru Özkan, Barış Falay Civan Canova, Tolga Tekin, Cemal Hünal, Nursel Köse, Güneş Emir, Alina Boz, Leyla Tanlar ve Burak Tozkoparan gibi ekranların güçlü isimlerini bir araya getiren Paramparça 34. bölümüyle 28 Eylül Pazartesi akşamı Star Tv ekranlarında.

Paramparça son bölümde neler yaşandı?

Paramparça son bölümünde; hayatındaki en değerli insanın kaybından sorumlu tuttuğu Cihan ve Dilara'ya yıllardır kin besleyen Harun, artık intikam için hazırdı. Elindeki gençlik fotoğrafına her baktığında, "Aldıkları her nefesi onlara zehir edeceğim" diyen Harun planlarını birer birer hayata geçirmeye başladı. Yalıdaki olaylarla uğraşan ve kontrolünü kaybetmeye başlayan Cihan ise düşmanı Harun'dan habersizdi. Bir tek Gülseren'in yanında huzur bulan Cihan, "Bütün fırtınalara hazırım" sözleriyle Gülseren'e aşkını anlatırken, hiç tahmin etmediği biri bu ana tanıklık etti. Paramparça 33. bölümünde yalıda herkes için zor günler başlamıştı.. Dilara, Gülseren'in gitmesi için her yolu denedi. Hazal ise yalıda yaşanan bu karmaşadan faydalanarak herkese büyük bir oyun oynadı.

Haberin Devamı