Gazete Vatan Logo
Magazin Paramparça 26.bölüm fragmanı-izle Cihan Aşkını mı Yoksa Evlandını mı Seçecek!

Paramparça 26.bölüm fragmanı-izle Cihan Aşkını mı Yoksa Evlandını mı Seçecek!

Star Tv'nin en çok izlenen dizilerinden Paramparça 26.bölümüyle ekranlara geliyor. Paramparça'nın yeni bölümünde neler olacak! Cihan Aşkını mı Seçecek Yoksa Evlandını mı? Paramparça 26.bölüm fragmanı yayınlandı. İşte ayrıntılar..

Paramparça 26.bölüm fragmanı-izle Cihan Aşkını mı Yoksa Evlandını mı Seçecek!

Star Tv'nin sevilen dizilerin Paramparça 26.bölümüyle kaldığı yerden devam ediyor. Paramparça'nın yeni bölümünde Herkesin merakla beklediği, Cansu’nun velayet davasının günü gelir! Cihan Aşkını mı Seçecek Yoksa Evlandını mı? Paramparça 26.bölüm fragmanı yayınlandı. İşte ayrıntılar..

Paramparça 26.bölüm özeti

BÜYÜK DARBE

Hazal’ı kullanarak Cihan ve Gülseren’e oynadığı oyun ortaya çıkan ve kalp krizi geçiren Rahmi Bey en büyük zararı kendine verir. Cihan’ın bu oyunda ‘suç ortağı’ olarak gördüğü Dilara kendini temize çıkarmak ister ve Rahmi Bey’e hiç beklemediği bir darbe indirir.

MAHKEMEDE ŞOK

Herkesin merakla beklediği, Cansu’nun velayet davasının günü gelir. Davanın çok kolay geçeceğini düşünen ve rahat davranan Cihan ile Dilara’yı mahkemede büyük bir şok beklemektedir.

CİHAN AŞKINI MI SEÇECEK YOKSA EVLADINI MI?

Özkan’ın avukatı Candan’ın hakime söyledikleri bir anda davanın seyrini değiştirir. Cihan, kızı Cansu ve sevdiği kadın Gülseren arasında çok zor bir seçim yapmak zorunda kalır. Üstelik bu seçim, Hazal’ı da çok yakından ilgilendirmektedir.

Haberin Devamı

Paramparça 26.bölüm fragmanı izle