Gazete Vatan Logo

PARAMPARÇA 21. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Star TV'nin sevilen dizisi Paramparça Pazartesi akşamı hayranlarını ekran başına kilitledi. Diziyi takip edenler şimdi merakla Paramparça 21.yeni bölüm fragmanını merak ediyor. Paramparça'nın yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin fragmananın gün içerisinde yayınlanması bekleniyor

PARAMPARÇA SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU- İZLE

Cansu’nun başarısını kıskanan Hazal, davetin verildiği kulübe gizlice gelerek yangın çıkarır. Kendisini gören bir kişi vardır ve o da gerçeği söyleyip söylememek konusunda tereddütte kalır. Hazal ise çok hazin bir şekilde biten bu gecede hem kendisine hem de etrafına büyük zarar vermiştir.

Cihan’ın yanındaki kadın kim?

Cihan’ı Gülseren’den soğutamayacağını anlayan Rahmi Bey taktik değiştirir. Bu defa hedef, Gülseren’i Cihan’dan koparmaktır. Cihan eski bir tanıdığına yardım etmeye çalışırken, aslında Rahmi Bey’in planladığı tuzağa düşer.

Alper köşeye sıkışıyor

Cihan’ın ‘şirketlerden ayrılma’ tehdidi karşısında harekete geçen Dilara, Alper’e verdiği vekaleti iptal eder. Karşı saldırıya geçen Alper, Rahmi Bey’in elindeki yeni kozu görünce pes eder ve tüm bu olanlardan sorumlu tuttuğu eşi Solmaz’ı evden atar.


Milliyet yazarı Sina Koloğlu Paramparça hakkında tespitlerde bulundu. İşte Sina Koloğlu'nun Paramparça yazısı

PARAMPARÇA SIKIYOR MU?

Paramparça’ ev ahalisinin haftalık dizi listesinde yer alır. Ahali son bölümü zor bitirdi.

Haberin Devamı

“Sürekli bir şeylerin engellenmesi ve tekrarlanması rahatsız etmeye başladı” diyorlar.

“Peki engellenen nedir?” diye sordum. “Boşanma, sürekli oradan buradan çıkan ‘Özkan’ ve ‘Rahmi’ bitmeyen senfoni...” yanıtını aldım.

Hep söylüyorum kimse “Yahu bu kadar uzun dizi olmaz” demiyor. Beyinler otomatiğe bağlı dizilerin uzunluğu konusunda. Mesela “Aaa erken reklama girdi” dedim.

İlk bölüm 25 dakika gibi

bir sürede bitti. 30 dakika olmasına alışmışız! Yani bir Amerikan dizisinin neredeyse yarısı kadar süre, bizde ‘çekirdek’ niyetine izleniyor! Bu sistem içinde, biz senaryodan hem mantık, hem heyecan, hem zeka vs. bekliyoruz, olamaz imkânsız. ‘Paramparça’ için de aynı şey geçerli.

Hep bir sürpriz, her bölüm bir heyecan ve yaratıcılık beklemek mümkün değil.